مدل پیش بینی تحول نظام اداری در حوزه منابع انسانی (مطالعه موردی : دستگاههای اجرایی شهر کرمان)

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: فصلنامه تعالی منابع انسانی، دوره: 1، شماره: 1
  • کد COI اختصاصی: JR_JSIRIA-1-1_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 145
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا فرهمند

دانشجوی دکتری دانشگاه ازاد اسلامی واحد کرمان ایران

سنجر سلاجقه

دانشیار گروه مدیریت دولتی دانشگاه ازاد اسلامی واحد کرمان ایران.

مسعود پورکیانی

استادیار گروه مدیریت مدیریت دولتی دانشگاه ازاد اسلامی واحد کرمان ایران

سعید صیادی

استادیارگروه مدیریت دولتی دانشگاه ازاد اسلامی واحد کرمان – ایران

چکیده

این تحقیق با هدف طراحی مدل پیش بینی تحول نظام اداری در حوزه منابع انسانی انجام شده است. تحقیقق موجقود ازنظر هدف، کاربردی و توسعه ای و از نظر روش یک تحقیق آمیخته اکتشافی است. جامعه آمقاری تحقیقق شقامل کلیقهکارکنان دستگاه های اجرایی شهر کرمان به تعداد ۲۳۲۷۰ نفر بوده که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای۴۵۰ نفربه عنوان نمونه انتخاب شده اند. برای جمع آوری داده ها از دو پرسشنامه محقق ساخته عوامل بازدارنده اجقرایتحول نظام اداری در حوزه منابع انسانی و تحول نظام اداری استفاده شده است. نتقای تحقیقق نشقان داد ،مقدل مفهقومیتحقیق از برازش قابل قبولی برخوردار است و عوامل بازدارنده تحول نظام اداری در حوزه منابع انسانی عبارتند از: عدمشایسته سالاری، آموزش ناکافی، نبود امور رفاهی، مناسب نبودن مزایای بازنشستگی، نامناسب بقودن ارزشق یابی، درجقهبالایی از سیاسی شدن، سلطه بوروکراتیک، عدم توانایی نهقاد ی، فنق ی و اداری، عقدم توجقه بقه اجقرا ی همزمقان منقافععمومی و حقوق اداری، ضعف فناوری های اطلاعات و ارتباطات، فراهم نبودن شرایط علی اثرگذار، عوامل فرهنگق ی،سیاسی، مدیریتی، قضایی، ارزشی و ساختاری، مبهم بودن اهداف و عدم حاکمیت تفکر بهبود مستمر، کقه ایقن عوامقل۳۵ / ۰ از واریانس نظام تحول اداری در حوزه منابع انسانی را تبیین می کنند.

کلیدواژه ها

مدل پیش بینی, عوامل بازدارنده, تحول نظام اداری, منابع انسانی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.