عوامل مؤثر در طراحی سیستمهای تعمیر و تقویت خطوط لوله با کامپوزیت زمینه پلیمری تقویت شده با الیاف و مزایای آن
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهی
- کد COI اختصاصی: ICOGPP01_183
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1368
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مواد
کارشناسی ارشد ایمنی و بازرسی فنی- کارشناس بازرسی فنی
دانشجوی کارشناسی مهندسی مواد
دانشیارو عضو هیئت علمی بخش مهندسی مواددانشگاه شیراز
چکیده
روشهای سنتی تعمیر و بازسازی خطوط لوله، شامل عملیات حفاری و خاکبرداری و سپس تعویض بخش آسیب دیده ویا اعمال یک غلاف فولادی بر روی آن است. هزینههای زیاد، صرف زمان طولانی و همچنین لزوم قطع جریان عبوری ازدرون لوله، از عواملی هستند که این روشها را با چالش اساسی روبهرو کرده است. عدم اطمینان به دوام روشهای تعمیری موجود، نیاز به توسعه و ارائه یک روش سریع، مطمئن، اقتصادی و ایمن را برای تعمیرات خطوط لوله حیاتیکرده است. این نیاز منجر به استفاده از قابلیتها و پتانسیلهای مواد کامپوزیتی زمینه پلیمری شده است. از خصوصیات منحصر به فرد استفاده از این مواد به عنوان سیستم تعمیر و تقویت خطوط لوله، محافظت از لوله در برابر محیط خارجی و در نتیجه جلوگیری از گسترش خوردگی است. این روش به دلیل زمان نصب کوتاه، نیاز محدود به مواد و نیروی انسانی،عدم نیاز به تعویض لوله و امکان اعمال آن بر روی لولههای در حال سرویسدهی، بسیار مقرون به صرفه است. کاربرد این گونه از کامپوزیتها برای تعمیر و تقویت لولههای فلزی، در همه محیطها امکانپذیر است و میتوان از آن برای لولههایگوناگون با سایزهای متفاوت استفاده کرد. در این تحقیق علاوه بر تأکید و مقایسه وجوه برتری این سیستم تعمیری نسبت به سیستم های سنتی رایج، پارامترهای گوناگون مؤثر در طراحی آن نیز به اختصار توضیح داده شده استکلیدواژه ها
تعمیرات لوله- کامپوزیتهای زمینه پلیمری- لایهزنی دستی- عیوب موادمقالات مرتبط جدید
- مروری بر عملکرد فرآیند فعال سازی پرسولفات توسط کاتالیزورهای تک اتمی برای حذف آلاینده های آلی
- جایگزینی استفاده از انرژی زمین گرمایی به جای گرمکن موجود در ایستگاه تقلیل فشار گاز با شبیه سازی سه بعدی زمین مبدل
- بررسی حادثه و انفجار مخازن پتروشیمی خارک در اثر فشارهای احتمالی
- فتوکاتالیست ها ابزاری قدرتمند برای تصفیه و بازیابی منابع آبی
- محاسبه تخمین شکنندگی سنگ به وسیله روش های یادگیری ماشین
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.