نحوه کار با نرم افزار متاتریدر ۴

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس ترفندهای مدرن مدیریت، حسابداری، اقتصاد و بانکداری با رویکرد رشد کسب و کارها
  • کد COI اختصاصی: MTAEB13_019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 195
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجتبی صالحی

دکتری تخصصی مهندسی صنایع استادیارعضو هیات علمی دانشگاه پیام نور

شهره شریعتی

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، گرایش بهینه سازی سیستمها، دانشگاه پیام نور، مرکز بین المللی کیش، کیش، ایران،

چکیده

تمامی بروکرها یا کارگزاران موجود در جهان، به منظور برقراری دسترسی مشتریان به بازار جهت انجام معاملات، از محیطی به نام پلتفرم (پایانه معاملاتی) استفاده می نمایند. شرکت های متفاوتی وجود دارد که این پلتفرم ها را طراحی و ارائه می دهند. هر یک از این پلتفرم ها، قابلیت های مختص خود را دارند؛ برخی تنها امکان انجام معامله و برخی دیگر امکان تحلیل و آنالیز بازار را نیز فراهم می سازند. یکی از شناخته شده ترین و کاربردی ترین نرم افزارهای معاملاتی که بروکرهای بسیاری از آن برای ارائه خدمت به کاربران خود استفاده می کنند، نرم افزار متاتریدر است. MetaQuotes شرکتی است که این نرم افزار را به جهانیان معرفی کرده است. در یک تعریف کلی، متاتریدر نرم افزار معاملاتی است که پلتفرم های ترید (پایانه های معاملاتی) را در یکجا گردآوری و به یک دیگر متصل می سازد و به این ترتیب امکان انجام معاملات در آن ها را به وسیله کامپیوتر یا تلفن همراه فراهم می کند. این شرکت روسی، دو نسخه متاتریدر ۴ و ۵ را به ترتیب در سال های ۲۰۰۵ و ۲۰۱۰ به بازارهای مالی عرضه کرده است. این روزها کمتر کسی است که نام نرم افزار متاتریدر را نشنیده باشد. این نرم افزار، از پلتفرم های قوی و پیشتاز برای انجام معاملات در بازار فارکس به حساب می آید. امکان نصب متاتریدر بر روی گوشی، فرصتی مناسب برای معامله گران بوده تا ابزار کار خود را در هر لحظه همراه خود داشته و معاملات خود را بسیار راحت تر از گذشته انجام دهند. اگر شما نیز از تازه واردان این بازار بزرگ جهانی هستید، پیشنهاد می کنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید. نرم افزار متاتریدر را شرکت متاکوئتس ساخته است.البته جدیدترین نرم افزار معاملاتی این شرکت، متاتریدر ۵ پنج هست اما به نظر می رسد که پشتیبانی این شرکت از متاتریدر ۴ به صورت مداوم ادامه خواهد داشت، زیرا متاتریدر ۴ هنوز هم با اختلاف بسیار زیادی محبوب تر از متاتریدر ۵ هست و معامله گران در سراسر دنیا همچنان از پلتفرم ۴ استفاده می کنند. هرچند سیاست شرکت متاکوئتس بر این خط حرکت می کند که متاتریدر ۵ را بیشتر از متاتریدر ۴ بگستراند، اما به نظر می رسد نتوانسته در این مسیر موفقیت قابل توجهی بدست آورد. حتی اگر در سایت خود سازنده متاتریدر هم که روی گزینه دانلود متاتریدر ۴ کلیک کنید، متاتریدر ۵ برای شما دانلود می شود، اما بازم هم معامله گران بازار سرمایه، استفاده از متاتریدر ۴ را ترجیح می دهند. برای بورس ایران هم متاتریدر را با نام دیگری معرفی کرده اند اما امکان معامله با آن وجود ندارد و صرفا جهت تحلیل و رسد بازار از آن استفاده می شود.

کلیدواژه ها

قابلیت ، نرم افزار، متاتریدر.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.