بررسی پایداری و ارائه سیستم نگهداری گالریدنبال لایه در قسمت گسل خورده درهنگامبرگشت کارگاه مطالعه موردی: معدن زغالسنگ مکانیزه طبس

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: سومین کنفرانس مهندسی معدن ایران
  • کد COI اختصاصی: IMEC03_232
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 181
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اکبر صالحی

دانشجوی کارشناسی ارشد ،معدن بخش مهندسی معدن دانشگاه شهید باهنر کرمان

محمدعلی ابراهیمی

استادیار بخش مهندسی معدن دانشگاه شهید باهنر کرمان

حسین جلالی فر

استادیار بخش مهندسی معدن و نفت پژوهشکده انرژی و محیط زیست ،دانشگاه شهید باهنر کرمان

چکیده

معدن زغال سنگ مکانیزه طبس در استان یزد در ناحیه ایران مرکزی واقع شده است. این معدن با دو روش استخراج زیر زمینی جبهه کار طولانی پسرو و اتاق و پایه برای تولید سالیانه ۱/۵ میلیون تن زغال سنگ طراحی شده است مقطع گالریهای دنبال لایه مستطیلی و ابعاد آن ۴/۵ متر ارتفاع و ۳/۵ متر عرض است و بیشتر طول گالری باپیچ سنگهای تزریقی نگهداری می.شود در هنگام پیشروی باید گالری طوری نگهداری شود که هنگام برگشت کارگاه با افزایش تنش چند برابری گالری پایدار بوده و ریزش نکند. لذا در این تحقیق ، به منظور تعیین دقیق سیستم ،نگهداری تحلیل پایداری گالری در هنگام برگشت کارگاه با استفاده از روشهای عددی و نرم افزار FLAC ۲D انجام و بهترین الگوی نصب سیستم نگهداری ارائه شد.

کلیدواژه ها

سیستم نگهداری، روش جبهه کار طولانی ، پیج سنگ، برگشت کارگاه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.