بهینه سازی ابعاد گلوله ها در آسیاهای گلوله ایاولیه کارخانه فرآوری مس میدوک

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: سومین کنفرانس مهندسی معدن ایران
  • کد COI اختصاصی: IMEC03_053
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 296
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اصغر محمدزاده

کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشگاه یزد

علی دهقانی

استادیار فرآوری مواد معدنی، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه یزد

محمد نوع پرست

استاد فرآوری مواد معدنی، دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه تهران

محمود حکمتی

کارشناس ارشد کنترل فرآیند، مجتمع مس میدوک

چکیده

توزیع ابعاد گلوله های مصرفی تاثیر زیادی در کارآیی آسیاهای گلوله ای دارد. در این تحقیق، ابعاد بهینه گلوله ها در آسیاهای گلوله ای اولیه میدوک، توسط نرم افزار NGOTC تخمین زده شده است.این نرم افزار توانائی پیش بینی تابع انتخاب و نرخ خردایش، بر اساس ابعاد گلوله را دارد. پارامترهای اصلی مورد نیاز این نرم افزار شامل تابع شکست، تابع انتخاب و توزیع زمان ماند است. تابع شکست، پس از چندین مرحله نمونه برداری از خوراک آسیاهای گلوله ای، در۷طبقه ابعادی توسط نرم افزار BFDSمحاسبه شد. تابع انتخاب صنعتی در شرایط فعلی آسیا، با انجام ۹سری نمونه برداری از ورودی و خروجی آسیای گلوله ای، و استفاده از نرم افزارNGOTC تعیین شد. زمان ماند ذرات با اضافه کردن ردیاب نمک در ورودی آسیا و سپس نمونه گیری و تجزیه و تحلیل با نرم افزار RTD، ۱۱/۵۵ دقیقه بدست آمد. به منظور بررسی رابطه ابعاد گلوله با تابع انتخاب، برای ۹سری نمونه گرفته شده، گلوله هایی با قطرهای مختلف به نرم افزار داده شد. نتایج بدست آمده نشان داد با کاهش قطر گلوله، نسبت به قطر فعلی ۷۰)میلیمتر)، نرخ خردایش ذرات افزایش می یابد و در قطر گلوله ۵۰ میلیمتر بیشترین نرخ خردایش ذرات حاصل میگردد. در حالیکه، نرخ خردایش ذرات با ابعاد کمتر از ۷۵میکرون تغییر چندانی نداشت.

کلیدواژه ها

آسیای گلوله ای اولیه، تابع انتخاب، تابع شکست، زمان ماند، مس میدوک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.