تأثیر مواد جوانه زا و سرعت سرد کردن بر جوانه زایی گرافیت در چدن
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: چهارمین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و انجمن ریخته گری ایران
- کد COI اختصاصی: IMES04_138
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3642
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی مواد – گرایش متالورژی صنعتی-دانشگاه فر
دانشیار گروه متالورژی دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
تلاش برای درک بیشتر انواع مکانیزم های شکل گیری گرافیت و چگونگی جوانه زایی همواره برای تولید چدن ها با کیفیت بالا، جلوگیری از تولید عیوب و بهبود روش های تولید بهینه حائز اهمیت بوده است.در این تحقیق این امر با جزئیات بیشتری بررسی شده است. بدین صورت که تئوری های مختلف در رابطه با شکل گیری گرافیت مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. بر اساس داده های حاصل از انجام آزمایشات، افزایش فروسیلیس به عنوان یکی از مواد جوانه زا، تا مقدار معینی بر جوانه زایی گرافیت مؤثر بوده و باعث بهبود آن می شود. در همین ارتباط نشان داده شده است که با افزودن 0 تا 3/3 درصد فروسیلیس، مقدار گرافیت زایی افزایش یافته، اما در مقادیر بالاتر از آن (3/3 تا 6/6 درصد) ، تأثیر منفی می گذارد که این امر می تواند ناشی از تداخل، حضور بیش از حد ماده جوانه زا و سایر عوامل باشد، اما تأثیر سرعت سرد کردن در مقاطع مختلف بیشتر است که در ادامه نشان داده شده است.کلیدواژه ها
گرافیت، چدن، مواد جوانه زا، سرعت سرد کردن، ریزساختارمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.