تاریخچه چای در ایران و تاثیر آن بر سلامت ما با ایجاد انواع سرطان و مشکلات روز افزون برای سلامت ذهن و جسم
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: نهمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین درحوزه زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
- کد COI اختصاصی: BSCONF09_117
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1260
نویسندگان
دانشگاه علم و فرهنگ
چکیده
چای، در کنار آب ارزان ترین نوشیدنی است که انسان ها مصرف می کنند. نوشیدن چای نوشیدنی از زمان های قدیم به عنوان یک عادت تقویت کننده سلامت در نظر گرفته شده است. تحقیقات پزشکی نوین مبنای علمی برای این باور فراهم می کند. ظاهرا با هر مطالعه جدیدی که در ادبیات علمی منتشر می شود، شواهدی که از مزایای سلامتی نوشیدن چای حمایت می کنند، قوی تر می شوند. گیاه چای هزاران سال است که کشت می شود و از برگ های آن برای اهداف دارویی استفاده می شود. چای به عنوان یک نوشیدنی محبوب در سرتاسر جهان استفاده می شود و ترکیبات آن اکنون فواید دارویی پیدا کرده اند، اما این همه چیز نیست. حقایق زیادی در مورد چای وجود دارد که برای عموم ناشناخته مانده است. گیاه چای یکی از معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن، به جز انسان آفت جدی در طبیعت ندارد! مزارع این گیاه نیازی به سم پاشی ندارد و هیچ چرنده، پرنده و حشره ای به آن نزدیک نمی شود. اگر در میان علوفه گاو چند برگ چای وجود داشته باشد، حیوان به محض جویدن آن را از دهان بیرون می اندازد.در این مقاله نویسنده با استفاده از پیشینه تاریخی و اثرات سلامت انسان چای سیاه، سبز و قرمز در سراسر جهان و به ویژه در ایران، نگاهی دقیقتر به نحوه استفاده مردم از نوشیدنیهایی داشته است که علیرغم اخبار گسترده، برای بدن و همچنین برای ذهن مضرات فراوانی دارد.کلیدواژه ها
چای سیاه، تئین، منیزیم، سرطانمقالات مرتبط جدید
- بررسی خاصیت ضدبیوفیلمی ترکیب گیاهی ۱و۸-سینئول علیه آسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت داروئی
- ابر دریاچه باستانی ری - مقدمه ای بر تغییرات سطح-حجم آب در طول زمان از دیدگاه مورفولوژی
- تاثیرنشانگ رهای غیرتهاجمی بزاق در تشخیص سرطان دهان
- بررسی میزان فراوانی بیماری فاویسم در کودکان زیر۶ سال در شهر بوشهر
- بررسی تاثیرپاالیندگی گیاه Salsola crassa بر کاهش آلودگیفاضلاب صنعتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.