بررسی عوامل و موانع پرورش خلاقیت در دانش آموزان ابتدایی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مدیریت، روان شناسی و علوم رفتاری
- کد COI اختصاصی: ICISME03_051
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 260
نویسندگان
کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه پردیس امام خمینی گرگان
کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه پردیس امام خمینی گرگان
چکیده
امروزه در عصر گسترش روزافزون علوم و فنون حاکمیت صنایع و تکنولوژی برتر بر همه ی ابعاد و جنبه های زندگی، مسیله ای که بیش از هر چیز دیگر توجه کارگزاران جوامع را به خود جلب کرده است. مسئله ی خلاقیت، نوآوری، هدایت و حمایت از صاحبان اندیشه های خلاق است. خلاقیت به سبک ها و صورت های مختلف هنری، احساسی، کلامی، عاطفی، عقلانی، ابزاری و غیره میتواند وجود داشته باشد. خلاقیت یکی از عالی ترین و پیچیده ترین فعالیت های ذهن آدمی است که تعلیم و تربیت باید به آن توجه کند. خلاقیت نه فقط به هوش و تفکربلکه به سازمان شخصیت فرد نیز مربوط می شود. هدف از پژوهش حاضر بررسی عوامل و موانع پرورش خلاقیت در دانش آموزان ابتدایی بود که به روش مروری کتابخانه ای انجام شده است. نتایج پژوهش نشان می دهد که بروز خلاقیت و پروراندن آن در دانش آموزان به عوامل مختلفی بستگی دارد. معلم به عنوان مهم ترین عامل درایجاد خلاقیت در دانش آموزان میتواند با تغییر در ساختار فیزیکی کلاس، ایجاد ساختار مناسب فکری در کلاس، و تغییر در ساختارآموزشی به پرورش تفکر خلاق در دانش آموزان بپردازد.کلیدواژه ها
خلاقیت، مدرسه، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.