زمان بندی وظایف در بستر اینترنت اشیاء-مه-ابر بر اساس با استفاده از ترکیب خوشه بندیمبتنی بر اولویت و الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات چندهدفه

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در مدیریت، حسابداری و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: IVCONF05_207
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 281
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پرستو کمالی

دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار کامپیوتر موسسه آموزش عالی غیر انتفایی مقدس اردبیلی

مجتبی اسلام نژاد نمین

هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر موسسه غیرانتفائی مقدس اردبیلی

فرناز حسینی

گروه مهندسی کامپیوتر،دانشگاه فنی و حرفه ای،تهران ،ایران

چکیده

اینترنت اشیا یک تحول اساسی در صنعت مراقبت های بهداشتی ایجاد نموده است. داده های جمع آوری شده در دستگاه های اینترنتاشیاء نیاز به پردازش دارند تا وظایف مشتق از داده ها به صورت کامل اجرا شود. از سوی دیگر با توجه به قدرت پردازشی و ذخیرهسازی محدود در سنسورهای تعبیه شده در دستگاه های اینترنت اشیا، نیاز به رسانه های جانبی برای پشتیبانی از داده های جمع آوریشده از سیستم های مراقبت های بهداشتی به یک نیاز اساسی تبدیل شده است. یکی از بهترین گزینه ها برای رسیدگی به داده ایجمع آوری شده، رایانش ابری است. رایانش ابری با دریافت داده ها و ارائه خدمات لازم برای وظایف مراقبت بهداشتی، به یکی ازاجزای اصلی سیستم تبدیل شده است. در عین حال حجم داده های رسیده به ابر با تجه به استفاده وسیع از سیستم های مراقبت، درحال افزایش است که می تواند توازن بار در ابر را به هم زند. بدین ترتیب ظهور رایانش مه میتواند حجم بار رسیده به ابر را با پردازشاولیه روی داده ها و حذف داده های غیرضروری کاهش دهد. حال داده های یکپارچه و وظایف محاسباتی سنگین می تواند به ابر راه یابدو در این محیط زمان بندی شود که به عنوان یکی از چالش های مهم مطرح است. در این تحقیق، رویکرد مدیریت سیستم هایمراقبت بهداشتی در بستر اینترنت اشیاء-مه-ابر بر اساس زمان بندی وظایف با استفاده از ترکیب خوشه بندی مبتنی بر اولویت والگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات چندهدفه ارائه شده است. نتایج شبیه سازی نشان می دهد، روش پیشنهادی با تکیه بر اولویتبندی وظایف و قدرت فراکتشافی الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات چندهدفه، از نظر معیارهای ارزیابی نزدیک به بهینه عمل کردهاست و در مقایسه با روش های پیشین بهبود یافته است.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء، مراقبت بهداشتی، زمان بندی، بهینه سازی ازدحام ذرات چندهدفه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.