فراترکیب تاثیر مدیریت جهادی بر توسعه اجتماعی جمهوری اسلامی ایران

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: فصلنامه جامعه شناسی سیاسی ایران، دوره: 5، شماره: 11
  • کد COI اختصاصی: JR_JOU-5-11_313
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 162
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا حیدری بهنوییه

گروه مدیریت دولتی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، واحد کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمان، ایران.

علیرضا منظری توکلی

گروه روانشناسی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، واحد کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی،کرمان،ایران

سنجر سلاجقه

گروه مدیریت دولتی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، واحد کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمان، ایران

عباس حیدری بهنوییه

گروه علوم سیاسی، دانشکده حقوق و الهیات، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران.

چکیده

براساس سند چشم انداز بیست ساله جمهوری اسلامی ایران، ایران تا سال ۱۴۰۴ هجری شمسی باید کشوری توسعه یافته با جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه باشد. علی رغم توجه نسبتا جامع به توسعه ی اجتماعی در اسناد بالادستی، ایران هنوز در جایگاه مناسب بین المللی و منطقه ای قرار ندارد. مدیریت جهادی؛ سبکی از مدیریت است که مختص نظام جمهوری اسلامی ایران است. روش فراترکیب یک روش تحقیق مفید برای بررسی و انسجام پژوهش های پراکنده به خصوص در مطالعات علوم انسانی می باشد. در این پژوهش روش فراترکیب برای بررسی پژوهش های مربوط به مدیریت جهادی و تاثیراتی که بر توسعه ی اجتماعی با همه ی مولفه های آن دارد که این مطالعات شامل متن قرآن، بیانات معصومین، بیانات رهبران جمهوری اسلامی ایران و صد مقاله در زمینه ی توسعه ی پایدار و مدیریت جهادی می باشد؛ مورد مداقه قرار می گیرد که نتیجه ی آن مفید بودن کاربرد روش فراترکیب برای بررسی تاثیر مدیریت جهادی بر توسعه ی اجتماعی جمهوری اسلامی ایران و هدف پاسخ به این سوال است که آیا مدیریت جهادی با همه ی ابعاد و مولفه های آن بر توسعه ی اجتماعی جمهوری اسلامی ایران با همه ی شاخصه های آن تاثیر گذار است یا خیر می باشد. یافته های این تحقیق که توسط نرم افزار MAXQDA انجام شده است، موثر بودن مدیریت جهادی بر توسعه ی اجتماعی جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیدواژه ها

مدیریت جهادی, توسعه ی اجتماعی, روش فراترکیب و نرم افزار MAXQDA

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.