مقایسه روش سنتی و روش مبتنی بر آموزش با استفاده از کامپیوتر در یادگیری زبان انگلیسی سال دوم دبیرستان
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات زبان و ادبیات
- کد COI اختصاصی: CELPA07_029
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 376
نویسندگان
دبیر زبان انگلیسی، دبیر ناحیه دو آموزش و پرورش بندر۴ عبا س
چکیده
استفاده صحیح از فناوری های نوین مانند رایانه و تجهیزات مربوط به آن به ویژه چند رسانه ای در آموزش و یادگیری بسیار حائز اهمیت است و به بهبود فرآیند آموزش و یادگیری کمک می کند. هدف این پژوهش تعیین تاثیر آموزش به کمک رایانه در مقایسه با آموزش سنتی بر یادگیری زبان انگلیسی در دوره دوم دبیرستان است. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل کلیه دانش آموزان دختر پایه دوم متوسطه دخترانه می باشد که در سال تحصیلی ۹۰-۹۱ مشغول به تحصیل بوده اند و تعداد آنها ۴۸۹ نفر می باشد. هر گروه ۲۲ نفر )گروه آزمایش و گروه کنترل( بودند که به روش نمونه گیری تصادفی از بین طبقات دوم دبیرستان ها انتخاب شدند. در پژوهش حاضر روش تحقیق نیمه تجربی است. به منظور جمع آوری داده ها از آزمون پیشرفت تحصیلی معلم به عنوان پیش آزمون و پس آزمون و بسته آموزشی زبان انگلیسی استفاده شد. با استفاده از نرم افزار spss از آزمون t و Ancova برای تجزیه و تحلیل فرضیه ها استفاده شد. نتا یج یافته های پژوهش حاضر نشان داد که آموزش به کمک رایانه در یادگیری زبان انگلیسی )گرامر و ساختار جملات، مهارت های نوشتاری، درک مطالب و کلمات و عبارات( موثر است.کلیدواژه ها
اموزش به کمک رایانه، آموزش سنتی، یادگیری زبان انگلیسیمقالات مرتبط جدید
- نقد با رویکرد روان شناختی قتل جعفر برمکی بر مبنای روایت بیهقی با تاکید بر آرای فروید و آدلر
- تشابه میان رشته ای بنای ماندگار بیهقی و اکسپوی جهانی
- متن داستان حسنک وزیر، میدان تجلی مبانی اعتقادی بیهقی
- واکاوی داستان «امیر حسنک وزیر»از دیدگاه ادبیات کارآگاهی
- تحلیل محتوای متون نثر فارسی در کتاب های ادبیات فارسی متوسطه اول
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.