مقایسه ی روش تست ثبات کلی و مینیمم سازی نرم L 1 در شبکه های میکروژئودزی

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: همایش ژئوماتیک 86
  • کد COI اختصاصی: GEO86_162
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2333
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید شهرام جزائری جونقانی

کارشناسی ارشد عمران - نقشه برداری - ژئودزی , دانشگاه تهران , تهران

چکیده

برای محاسبه ی جابجایی در شبکه های میکروژئودزی کشف نقاط پایدار و ناپایدار از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، چرا که عدم کشف صحیح نقاط پایدار و ناپایدار بصورت نقص دیتوم در این شبکه ها ظاهر می شود و جابجایی های محاسبه شده را زیرسؤال می برد . جهت کشف نقاط پایدار و ناپایدار عمو ما “ از دو روش مهم زیر استفاده می شود : الف - تست ثبات کلی درشبکه های میکروژئودزی ب - مینیمم سازی نرم L1 بردارجابجایی هدف این مقاله , مقایسه ی دوروش فوق و بیان مزیت ها ومعایب این دو روش نسبت به هم می باشد که در ادامه شرح دو روش و نتایج حاصل ازمقایسه این دو روش آورده شده است . نتایج نشان می دهد که بطور کلی استفاده از روش مینیمم سازی نرم L1 بردار جابجایی , نتایج قابل قبولی در مقایسه با روش دیگر دارد .

کلیدواژه ها

شبکه های میکروژئودزی , شبکه های ژئودتیک , نقص دیتوم , سرشکنی شبکه های کنترل , روش تست ثبات -کلی , روش مینیمم سازی نرم L1

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.