شبکه بازاریابی در بازاریابی کارآفرینی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مدیریت و حسابداری در ایران
- کد COI اختصاصی: MODIRACONF08_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 261
نویسندگان
چکیده
هدف از این تحقیق بررسی شبکه بازاریابی و نقش عناصر بازاریابی در بازاریابی کار آفرینی بود. در مورد روش جمع آوریاطلاعات از دو روش کتابخانه ای و پیمایشی استفاده شد. این تحقیق توصیفی/تحلیلی میباشد. در مرحله اول: مبانی نظری، مرورادبیات تحقیق و پیشینه تحقیقات انجام شده در زمینه موضوع تحقیق و شناسایی عوامل موثر بازاریابی در بازاریابی کار آفرینانه استخراج گردید. در مرحله دوم: مصاحبه با ۲۰ نفر از کارآفرینان موفق در صنایع تولیدی ، خدماتی و بخصوص صنایع کوچک و متوسط بود . صنایع کوچک و متوسط طیف وسیعی از فعالیتها خانگی تا امور تولیدی و خدماتی را شامل می شوند. بیشترتعریفهای بنگاه های کوچک و متوسط بر اساس معیارهای کمی مانند تعداد کارکنان، میزان گردش مالی، ارزش داراییها و میزانسرمایه میباشد. در زمینه ویژگیهای کیفی میتوان به حوزه و محدوده خدماترسانی بنگاه های کوچک و متوسط اشاره کرد. وجود حداقل ۲ مورد از ویژگیهای زیر در موسسات کوچک و متوسط ضروری است -۱:وحدت مالکیت و مدیریت،-۲ سرمایه و یا مالکیت توسط یک شخص یا یک گروه کوچک،-۳محیط کاری عموما محلی کارکنان و مالکان در یک منطقه جغرافیایی،-۴ اندازه نسبی فعالیت مورد نظر در درون صنعت مربوطه در مقایسه با بزرگترین واحد مشغول در صنعت کوچک باشد. بازاریابی کارآفرینانه ارائه گفتمانی جدید از بازاریابی فعالیتهای کارآفرینانه است که تلاش میکند به ما کمک کند با اهرم منابع و با گرایشی رشد محور با ارائه محصولات جدید، خدمات جدید، مواد اولیه جدید، یافتن بازارهای جغرافیائی جدید، یافتن کانالهای توزیعجدید، روشهای سازماندهی جدید، روشهای بازاریابی جدید و … موجب تغییر رفتار بازار گردیم. هرچند این فعالیت با توجهبه چرخه عمر سازمانی یک بنگاه متفاوت است.کلیدواژه ها
بازاریابی ، بازاریابی کارآفرینانه ، عناصر بازاریابیمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.