مروری بر شبکه های اجتماعی، کاربردهای آن و روشهای تشخیص انجمن

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی تحقیقات بین رشته ای در مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و مکاترونیک در ایران و جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: ECMM07_039
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 291
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر شیخ احمدی

استادیار گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، سنندج، ایران

شادی دالوند

دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس، گروه مهندسی کامپیوتر، مشهد، ایران

احمد کشمیری

دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس، گروه مهندسی کامپیوتر، مشهد، ایران

چکیده

نظریه شبکه های اجتماعی یک مفهوم عمیق از ساختارهای اجتماعی آنالین است که به طور گسترده در زمینه های مختلف پژوهشی مورد استفاده قرار گرفته شده است. شبکه اجتماعی دیدگاهی از تحلیل جامعه شناختی است که در سالهای اخیر ظهور کرد. در حال حاضر، نظریه های اصلی شامل نظریه پیوندهای قوی و پیوندهای ضعیف، نظریه سرمایه اجتماعی را در بر میگیرد. پس از سالها توسعه، نظریه شبکه های اجتماعی به طورگسترده ای در زمینه های علوم محاسباتی، اقتصاد و انتشار اطلاعات مورد استفاده قرار گرفته است و به یکنظریه و روش مهم برای تحقیقات تبدیل شده است. این مقاله به بررسی روند توسعه و آخرین پیشرفت تحقیقات تئوری شبکه های اجتماعی میپردازد و کاربرد پژوهشی شبکه های اجتماعی را تحلیل میکند. این مقاله به منظور آشکار ساختن عمیق ساختار اجتماعی، ساختار شبکه های اجتماعی را از سه سطح خرد، میان سطح و کالن تحلیل میکند و منشا، توسعه، کمال و آخرین دستاوردهای مدلهای شبکه پیچیده را معرفی میکند. در این مقاله، ساختار شبکه های اجتماعی بررسی شده و سپس کاربردهای شبکه اجتماعی و موضوعاتی مانند انجمنها و تشخیص جوامع مورد مرور و بررسی قرار گرفته میشود. این مقاله ایده های لازم را برای تحقیقات آینده درشبکه های اجتماعی و بخصوص در تشخیص جوامع را فراهم می کند.

کلیدواژه ها

شبکه اجتماعی، گراف شبکه اجتماعی، تشخیص جوامع، نظریه گراف

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.