تاثیر تمرین قدرتی بر میزان آسیب های ورزشی ژیمناستیک کاران پسر نوجوان شهرستان بیرجند
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی علوم ورزشی، تربیت بدنی و مدیریت راهبردی در ورزش
- کد COI اختصاصی: SPORTIC05_039
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 516
نویسندگان
کارشناسی ارشد گروه تربیت بدنی، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان، ایران
چکیده
مقدمه: ژیمناستیک به عنوان یه ورزش پرطرف دار شناخته شده است. از آنجاییکه ژیمناست کارها از سنین پایین به این ورزش روی می آورند بنابراین نسبتا پر خطر است. باتوجه به اینکه امروزه تکنیک ها و حرکات در این ورزش سخت و پیچیده شده است، بنابراین آسیب های این رشته ورزشی نیز افزایش پیدا کرده است. به نظر می رسد تمرین های تقویت عضلات کمر برای پیشگیری از آسیبدیدگی در ژیمناستیک مفید است. از اینرو، در این مطالعه رابطه بین تمرینات عضلانی خاصی جهت کنترل ستون فقرات کمر به عنوان ابزاری مفیدی برای جلوگیری از این دسته آسیب ها مورد مطالعه قرار گرفته است. روش ها: این تحقیق توصیفی است. جامعه آماری ۱۰۰ نوجوان پسر ژیمناستیک کار باشگاه های ورزشی شهرستان بیرجند است. اطلاعات افراد آسیب دیده از طریق فرم ثبت آسیب جمع آوری شد. سایر اطلاعات شامل پرسشنامه ای متشکل از ۳ بخش بود که شامل خصوصیات فردی (بخش اول)، انواع آسیب دیدگی ژیمناست ها و تمرینات عضلانی کنترل ستون فقرات کمری در دوره قبل از آسیب دیدگی (بخش دوم) است. برای تحلیل داده ها از آمار توصیفی استفاده شد. نتیجه گیری: نتایج نشان داد که آسیب های اندام فوقانی بیشترین درصد آسیب ژیمناست های در دوره ورزشکاری آن ها بود. همچنین رابطه معناداری بین تمرینات قدرتی و آسیب دیدگی کمتر ورزشکاران خصوصا در تنه و ستون فقرات مشاهده شد.کلیدواژه ها
آسیب ورزشی/ اندام فوقانی/ ژیمناستیک/ تنه و ستون فقرات/ تمرین قدرتیمقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.