تاثیر اختلالات کروموزومی در ارتکاب جرایم خشن از منظر روانشناسی جنایی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی دانش و فناوری حقوق و علوم انسانی ایران
  • کد COI اختصاصی: STLH02_123
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 486
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن پیرفلک لسکوکلایه

وحید زارعی شریف

چکیده

در شکل گرفتن عمل مجرمانه عوامل بی شماری دخیل هستند. یکی از این عوامل اختلالات کروموزومی می باشد.کروموزوم ها در گونه های گیاهی و جانوری و انسانی وجود دارند و تشکیل شده از ((ژن ها)) هستند و ((ژن)) کوچکترینواحد شیمیایی اطلاعات ارثی است که به تعداد بی شمار، درون میلیارد ها سلول تشکیل دهنده بدن وجود دارد و در هرسلول انسانی، ۲۳ جفت کروموزوم وجود دارد که برای پدران xy و برای مادران xx است. شایان ذکر است که جنسیتیک جنین را پدر تعیین می کند. به ندرت ممکن است پیش آید که یک کروموزوم x از مادر و دو یا بیشتر کروموزوم yاز پدر بوده و تعداد کروموزوم ها ۴۷ یا بیشتر باشد ((xyy )) و اشخاصی که به این اختلال دچارند از میزان بالای میل وآمادگی به ارتکاب جرم، حرکات عصبی ناپایدار، و بی ثباتی، احساس کمبود عاطفی، میل به تجاوز جنسی و غیره ...دچارند. و همچنین به ندرت پیش می اید که اختلالات با ترکیب ((xxy)) نمایان شود. میزان جرایم اعتیاد به الکل وتمایلات همجنس گرایانه و غیره ... در این گونه اشخاص بالا است.

کلیدواژه ها

جرم، اختلال کروموزومی، روانشناسی جنایی، ژنتیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.