فلسفه در زندگی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: ICMHSR10_177
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 507
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی الهیات پردیس شهید رجایی ارومیه، ارومیه، ایرا ن
چکیده
این پژوهش در صدد کاربرد فلسفه در زندگی انسان است این که دانستن فلسفه چه کمکی به زندگی انسان می کند و ویژگی های یک زندگی فلسفی را برسی می کند. «فلسفه»، آنگاه که به عنوان یک واژه به کار میرود، معنای مثبت و پرطرفداری میتواند داشته باشد، اما آنگاه که به عنوان دانش و معرفت مطرح میشود، فقط عده معدودی به آن علاقه نشان میدهند. عده ای آن را یک دانش انتزاعی صرف میدانند که در زندگی عملی هیچ کاربرد و فایدهای ندارد. حتی اگر فلسفه را به عنوان علمی انتزاعی در نظر بگیریم که با مفاهیم عقلی و مجرد صرف سروکار دارد، باز از این نظر که ذهن را ورزیده تر میکند، مفید خواهد بود. طبیعی است که ذهن ورزیده و پرورش یافته از عهده زندگی و مشکلات آن بهتر برمی آید تا ذهن پرورش نیافته، و این پرورش ذهن باید از دوران کودکی و با آموزش رسمی مورد توجه قرار گیرد. همچنین، با آوردن نمونه هایی از فلاسفه بزرگ که اسوه خودسازی و زندگی رضایتمندانه بوده اند، به کارکردهای سازنده «فلسفه» در زندگی و شخصیت انسان پی میبریم در این پژوهش با استفاده از منابع مختلف از جمله کتاب ها مقالات و سایت های معتبر و با روش کنابخانه ای سعی میشود به کارکرد فلسفه در زندگی پی ببریم و از این علم عالی که پایه همه علوم هست در زندگی به نحو احسن استفاده کنیم.کلیدواژه ها
فلسفه، زندگی، فلسفه در زندگی، عقلمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.