معرفی ، شناخت ، کارکرد و اهمیت استفاده ژنراتور مبدل رطوبت هوا به آب

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست و منابع طبیعی
  • کد COI اختصاصی: EICONF08_054
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 189
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نفیسه سادات قرشی

دانشجوی ارشد مهندسی فضای سبز پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران ، کرج ، ایران کارشناس مسابقات ملی مهارت فضای سبز ، سازمان آموزش فنی حرفه ای ، اداره کل آموزش فنی حرفه ای استان اصفهان ، اصفهان ،ایران

محسن کافی

استاد پردیسکشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران ، کرج ، ایران

چکیده

امروزه به دلیل محدودیت منابع آبی و خشکسالی در مناطق زیادی از سراسر جهان، تامین آب بسیار حائز اهمیت است .کمبود آب شربیکی از معضلات بزرگ در تمام دنیا به شمار می رود و به همین دلیل با روش های مختلف تصفیه آب تلاش میشود تا آب های شور دریاشیرین شده یا پساب های تولید شده در بخش های مسکونی و صنعتی در سایر محیط ها مورد استفاده قرار گیرند. به دلیل کمبود آب، در چند دهه اخیر، فناوری ژنراتور هوا به آب AWG که اثر مفید آن استخراج آب از هوا است، بهبود یافته است. به طور خاص، درچند سال گذشته، سیستم های یکپارچه پیشرفته AWG توسعه یافته اند. هدف ولزوم معرفی این دستگاه ارائه آب آشامیدنی ایمن و تمیز به مناطقی است که با مشکل کمبود آب مواجه هستند یا انتقال آب به آنجا به سختی انجام می شود Atmpspheric water generator که به اختصار AWG نامیده می شود ، یکی از روش هایی است که است که از هوای مرطوب محیط آب تولید می کند. بخار آب موجود در هوا متراکم می شود، دمای آن تا زیر نقطه شبنم پایین می آید، هوا در معرض خشک کن ها قرار می گیرد یا هوا را تحت فشار قرار می دهد.بر خلاف دستگاه رطوبت گیر، این وسیله به منظور تهیه آب قابل شرب طراحی شده است و در جاهایی که آب آشامیدنی کم باشد ویابدست آوردن آن بسیار مشکل باشد، بسیار مفید است، چراکه همیشه مقداری آب در هوا وجود دارد که میتوان آن را استخراجکرد.مطالعات انجام شده نشان می دهد که این ژنراتورها حتی در آب و هوای بیابان یعنی با رطوبت ۸درصد،و حتی درمناطق صنعتی باهوای آلوده و نیز آلودگی سنگین مثل سرب نیز قادر به تولید آب شرب هستند.

کلیدواژه ها

استخراج آب شرب ، مزارع تولید آب از هوا ، رطوبت هوا، AWG، آب آشامیدنی بدون آلودگی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.