تهیه داربست های الکتروریسی نانوکامپوزیتی مهندسی بافت بر پایه پلی کاپرولاکتون و خاک رس هالوئیسیت
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مهندسی شیمی و نفت
- کد COI اختصاصی: OGPCONF08_052
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 327
نویسندگان
دکتری شیمی کاربردی دانشگاه تبریز
استاد گروه شیمی کاربردی، دانشکده شیمی، دانشگاه تبریز
چکیده
در کار تحقیقاتی حاضر، با هدف بررسی تاثیر خاک رس هالوئیست بر ویژگی های فیزیکی ، زیستی و مکانیکی ، نانوکامپوزیت پلیمری بر پایه پلی کاپرولاکتون حاوی درصدهای مختلف (۵، ۱۰ ، ۱۵، ۲۰، ۲۵) از خاک رس هالوئیسیت با استفاده از روش الکتروریسی تهیه شد. در ابتدا پلیمر پلی کاپرولاکتون به روش باز کردن حلقه سنتز شد. در مرحله بعدی هالوئیسیت به مقدار مناسب به محلول پلی کاپرولاکتون در حلال مناسب افزوده شد. محلول هموژن به دست آمده برای تهیه داربست الکتروریسی شده استفاده شد. مطالعه تصویربرداری SEM و زاویه تماس نانوکامپوزیت های به دست آمده با آب نشان داد که با افزایش میزان هالوئیسیت از ۵% ساختار نانوفایبرهای به دست آمده یکنواخت نبوده و بر سایر خواص داربست تاثیرگذار است . بنابراین داربست پلی کاپرولاکتون حاوی ۵% هالوئیسیت (PCL+۵%HNTs) به عنوان داربست مناسب برای سایر مطالعات استفاده شد. داربست (PCL+۵%HNTs) فعالیت زیستی بیشتری نسبت به داربست PCL نشان داد. استحکام مکانیکی بیشتر و مقاومت به حرارت بهتری نشان داد. همچنین این داربست جذب پروتئین بالاتر، سازگاری با خون و زیست سازگاری نشان داد. نتایج به دست آمده از مطالعه حاضر نشان دادند که استفاده از هالوئیست به عنوان افزودنی در بستر داربست کاپرولاکتون موجب بهبود خواص داربست شده و ساختار مناسبی برای داربست مهندسی بافت فراهم می کند.کلیدواژه ها
داربست مهندسی بافت ، پلی کاپرولاکتون، هالوئیسیت ، نانوکامپوزیت پلیمریمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک های ایمنی و زیست محیطی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با کمک تکنیک هازن
- بررسی هیدرودینامیک و زمان اختلاط مخرن همزندار با استفاده از تکنیکهای سرعت سنجی ذرات و القای صفحهای نور فلئورسانس
- کاربردها و چالش های موجود در استفاده از روش تست سازند جهت بررسی خواص استاتیک و دینامیک مخزن
- کاربرد هوش مصنوعی در پیش بینی فرصت های صادرات محصولات صنعت پتروشیمی
- روش های ازدیاد برداشت نفت با استفاده از گاز در میادین فراساحلی: ویژگی ها، نحوه اجرا و شرایط عملیاتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.