بررسی عوامل موثر بر کاربرد اینترنت و فناوری اطلاعات در حسابداری
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دوازدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO12_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 327
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت مالی - شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی ، امور آب و فاضلاب شهرستان تایباد
چکیده
امروزه با گسترش ارتباطات و تجارت جهانی کارشناسان حسابداری نیز با مسائل پیچیده ای روبه رو شده اند که در گذشته وجود نداشته است. هدف اصلی این مقاله بررسی عوامل موثر بر کاربرد فناوری اطلاعات در حسابداری بوده که با روش کتابخانه ای انجام گرفته ، و به این ترتیب سئوال اصلی بدین صورت بیان شد که عوامل موثر بر کاربرد فناوری اطلاعات در حسابداری کدامند؟ به منظور تعیین عوامل موثر کاربرد فناوری اطلاعات در حسابداری ، ابتدا با بررسی گسترده مبانی نظری، به بررسی کاربرد فناوری اطلاعات در حسابداری و همچنین تاثیر آنها تدوین شد. دراین مقاله به این نتایج رسیدیم که تغییرات سریع در فناوری اطلاعات، گسترش همه جانبه سیستم های چندکاربره و تمایل سازمانها به تهیه و اجرای سیستم ها و نرم افزارهای جدید ، سبب شده تا رایانه ها خیلی ساده تر و بیشتر از گذشته مورد استفاده قرار گیرند و وظایف حسابداری نیز سریع تر و دقیق تر از پیش انجام شود. حسابداری به عنوان زبان تجارت و سیستم اطلاعاتی، باید خود را با فناوری جدید هماهنگ سازد تا بتواند در خدمت استفاده کنندگان اطلاعات مالی باشد. در عصر اطلاعات ، نیازهای بازار به دانش آموختگان حسابداری به طور روز افزون تغییر میکند.آموزش حسابداران آینده که بتوانند خود را با محیط های مبتنی بر فناوری اطالعات بیشتر تطبیق دهند، از مدتها پیش مورد توجه صاحب نظران و اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مراکز آموزشی بوده است. در این مقاله ضمن اشاره به اهمیت فناوری اطلاعات و اینترنت در حسابداری، به نمونه کاربردهای عملی فناوری اطلاعات در حسابداری نیز اشاره می شود.کلیدواژه ها
حسابداری، فناوری اطلاعات، کاربرد فناوری اطلاعات، آموزش حسابداریمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.