شبیه سازی قوس الکتریکی دریک کلید فشار ضعیف با استفاده از معادلات FEM
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران
- کد COI اختصاصی: STCONF05_144
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 161
نویسندگان
دانشجوی ارشد مهندسی برق، دانشگاه روزبه واحد زنجان
چکیده
کلیدهای فشارضعیف ازادوات بسیار مهم در تاسیسات الکتریکی هستند. این کلیدها برای کار در شبکه های تا یک کیلووات ساخته شده و در گروه های کلیدهای فرمان، قدرت، کلیدها کنترل الکتروموتور، کنتاکتورها، SSR قرارمی گیرند. دستگاه های کلیدزنی ولتاژ پایین برای قطع جریان کار و جریان اتصال کوتاه مورد نیاز هستند. برای کاهش تنش پویا و حرارتی در صورت اتصال کوتاه، جریان باید بطور قابل توجهی زیر مقدار احتمالی آن محدود شود. عنصر اصلی در فرآیند کلیدزنی قوسی است که بین قطعات تماس مشتعل می شود و باید سریع خاموش شود. ولتاژ قوس باید سریع تر از ولتاژ سیستم بالا برود تا جریان قبل از رسیدن به حداکثر مقدار آن به صفر برسد. برای افزایش جریان ولتاژ قوس باید در طول جریان از قوس خارج شود.هدف از این مقاله شبیه سازی قوس الکتریکی در یک کلید فشار ضعیف با استفاده از معادلات FEM می باشد. روش پژوهش با توجه به هدف از نوع بنیادی - کاربردی وبا توجه به شبیه سازی قوس الکتریکی در یک کلید فشار ضعیف با استفاده از معادلات FEM روش آن از نوع توصیفی - مدل سازی است. براساس یافته های این پژوهش میدان مغناطیسی ایجاد شده و همچنین دمای نهایی به دست آمده از طریق این شبیه سازی ها در نواحی اطراف قوس نسبت به صفحات شکاف بیشتر می باشد پس در نتیجه کیفیت شبیه سازی بسیار بالا می باشد.کلیدواژه ها
شبیه سازی، قوس الکتریکی ، کلید فشار ضعیف ، معادلات FEMمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.