طراحی مکانیزم خودکارتغییر کورس پیستون و فشار فک محفظه ی بسته بندی بیلر مکعبی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: چهاردهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران
  • کد COI اختصاصی: NCAMEM14_062
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 339
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عرفان واحدی

دانشجوی کارشناسی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه رازی

حکمت ربانی

دانشیار گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه رازی

پیام فرامرزی

دانشجوی دکتری گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج، دانشگاه تهران

چکیده

روش های مختلفی برای نگهداری علوفه ی خشک جهت مصارف دامپروری وجود دارد که یکی از اینروش ها بسته بندی آنهاست. بخش زیادی از علوفه خشک (حدود ۹۰ درصد) در اکثر کشورهای جهانبسته بندی می شود. در کشور ما عمدتا عمل بسته بندی علوفه به صورت بسته های مکعبی می باشد که توسطدستگاه بسته بندی علوفه تهیه می شود. در این تحقیق برای متغیر سازی جابجایی پیستون، یک لنگ ثانویهپیشنهاد شده است؛ به شکلی که لنگ ثانویه به محل اتصال لنگ اصلی و بازوی خارج از مرکز مفصل شدهو طرف دیگر به یک پین مفصل شده است که قسمت داخلی آن قلاویز کاری شده است تا یک پیچ قدرتاز درون آن عبور کند. با متغیر سازی جابجایی پیستون، تراکم لایه های ابتدایی و انتهایی بسته بیش از لایههای میانی خواهد بود. بدین ترتیب استحکام و قوام بسته و کیفیت گره زنی افزایش میابد. همچنین برایکنترل تراکم کلی بسته یک سیستم کنترلی هوشمند پیشنهاد شده است. در بسته بند های رایج معمولا ازفک های فشار دهنده ای استفاده می شود که با باز و بسته کردن پیچ، فاصله فک ها تغییر کرده و فشاراعمال شده به علوفه افزایش یا کاهش می یابد. در بسته بند های مکعبی فعلی پیچ ها بصورت دستی باز و بسته می شوند که کاری زمان بر بوده و معمولا نیازمند انرژی زیادی است و اپراتور را با مشکل مواجه می سازد.

کلیدواژه ها

بیلر مکعبی، تغییر کورس پیستون، تغییر فشار فک فشار دهنده، تراکم بسته بند، مکانیزم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.