بررسی خود درمانی درفقه امامیه

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته علوم انسانی و اسلامی ایران
  • کد COI اختصاصی: MAEICN07_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 68
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین علی بینا

طلبه سطح یک

ابوالفضل صفا

طلبه سطح سه حوزه علمیه

چکیده

بیماری یکی از مواردی میباشد که در زندگی همه افراد وجود دارد کمتر کسی است که دچار بیماری نشده باشد همه افراد حداقل یکبار بیمارشده اند افراد را درمواجهه با بیماری میتوان به دو دسته تقسیم کرد دسته اول افراد یا بیمارانی که به پزشک و متخصص بیماری خودشان رجوع می کنند، دسته دوم افراد یا بیمارانی که به پزشک رجوع نمی کنند بلکه خودشان با توجه به شناختی که دارند درحالی که غیر متخصص هستند به درمان خود می پردازند به این عمل افراد یا بیماران خود درمانی می گویند که موجب می گردد فرد به خودش و اطرافیانش به خاطر عدم درمان درست موجب ضرر وزیان هایی بشود؛ پس به همین خاطر ما دراین مقاله به بررسی خود درمانی درفقه امامیه پرداختیم که بر اساس سوال اصلی مقاله که آیا خود درمانی در فقه صحیح میباشد یاخیر؟ و سوالات فرعی مانند این سوال که مفاهیم مرتبط با خود درمانی در فقه چیست؟ و سوالات دیگری از این قبیل که مبانی فقهی در مورد خود درمانی چه میباشد؟ بر اساس روش کتابخانه ای به این نتیجه رسیدیم که خود درمانی در فقه امامیه با توجه به آیات روایات ونظر فقهاء و... عملی صحیح نیست و افراد در صورت مواجهه با بیماری باید به پزشک ومتخصص رجوع نمایند.

کلیدواژه ها

خود درمانی ، فقه امامیه ، خبره، متخصص

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.