چگونه توانستم اعتماد به نفس کاهش یافته دانش آموزم . ح را درفضای مجازی سال قبل، حلکنم؟
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP08_0046
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 124
نویسندگان
اداره آموزش وپرورش شهرستان کوهچنار
چکیده
یکی از عواملی که باعث ایجاد اختلال های رفتاری و شخصیتی در کودکان می شود ، ضعف در اعتماد به نفس آنها است. به همین دلیل است که امروزه پرورش و تقویت اعتماد به نفس در درمان چنین اختلالاتی و همچنین در ایجاد مهارتهای فردی و اجتماعی در کودکان نقش فراوانی داشته است. هدف از انجام این آموزش پژوهی حل مشکل عدم اعتماد به نفس دانش آموز پایه دوم ابتدایی بوده است. در این پژوهش از روش اقدام پژوهی استفاده شده وهمچنین برای جمع آوری اطلاعات از ابزار های مشاهده، مصاحبه و اسناد و مدارک استفاده شده است. راه حل های مختلف و متنوعی در جهت تقویت کردن هدفمندی در دانش آموزم پیشنهاد شد که در نهایت و بعد از هم فکری و مشورتی که با همکاران و دست اندرکاران مدرسه صورت گرفت تصمیم گرفته شد تا تعدادی از راه حل های مطرح شده را اجرا و عملیاتی کرد. در نهایت و براساس نتایج نهایی که ارزیابی آن ها از طریق مصاحبه، مشاهده صورت گرفت، به این نتیجه گیری کلی دست یافتیم که اقدام به نهادینه کردن معنا محوری و مفهوم پردازی در دانش آموز در کنار برگزاری چند نوبت سمینارهای آموزشی در طول سال تحصیلی هم برای والدین و هم برای دانش آموز و تشویق و تحریک دانش آموز با در نظر گرفتن جوایز ارزنده برای آن ها به عنوان نتیجه پاداش کارشان توانست منجر به بهبود اعتماد به نفس از طریق هدف مندی نسبت به آینده در دانش آموز گردیدکلیدواژه ها
فضای مجازی ، اعتماد به نفس، معلم، والدین، دانش آموز.مقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.