عملیات اجرایی سدهای خاکی( مطالعه موردی سد ستارخان اهر)
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش منطقه ای مصالح ساختمانی و تکنولوژی های نوین در مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: RCBMNTCE01_046
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2780
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر،باشگاه پژوهشگران جوان،اهر،ایران.
چکیده
به منظور استفاده بهینه از آب رودخانه ها برای تأمین آب،جهت آبیاری، شرب و تهیه انرژی، سدهای بزرگ و کوچکی بر رویرودخانه ها بسته شده اند. سدها که بیش از ۴۵٠٠ یال بااهداف کنترل جریانات رودخانه ای و ذخیره آب، در خدمت انساابوده اند، به صورت ساختماای مدیریت آب، از زمان احداث بهعنوان عوامل ژئومورفیک عمل نموده اند . در این مقاله بهمطالعه چگونگی ساخت و عملیات سدهای خاکی و خصوصاً عملیاتاجرایی سد خاکی ستارخان اهر پرداخته شده است. نتایج نشانمی دهد: برای اجرای سد خاکی موارد ذیل مشخص و ارزیابیقرار گیرد: حفاری پی و تکیه گاه سد وتحکیمات ، احداث دیوارآب بند و پرده آب بند، حفاری سرریز و آبگیر ، خاکریزی بدنهسد ونصب ابزار دقیق، بتن ریزی سرریز و آبگیر. بیشترین هدف ازاحداث سد ستارخان تهیه آب کشاورزی پایین دست رودخانه و آبشرب منطقه می باشد.کلیدواژه ها
سد خاکی، ستارخان، اهر، مدیریت آب، رودخانه و کنترل جریانمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.