سنجش و اولویت بندی مولفه های هوشمند سازی آموزش در مدارس هوشمند شهرپلدختر در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی فناوری های نوین در تعلیم و تربیت، روانشناسی و مشاوره ایران
- کد COI اختصاصی: RTCONFE05_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 213
نویسندگان
گروه علوم تربیتی ، واحد دزفول ، دانشگاه ازاد اسلامی ، دزفول ، ایرا ن
کارشناس ارشد مدیریت آموزشی، دانشگاه ازاد اسلامی ، دزفول ، ا یرا ن
چکیده
هدف از این پژوهش سنجش و اولویت بندی شاخص های مدارس هوشمند شهر پلدختر بود. تحقیق حاضر به لحاظ هدف از نوع کاربردی و از حیث گردآوری داده ها از نوع توصیفی- پیمایشی است. جامعه آماری عبارت است از کلیه مدیران مدارس هوشمند شهر پلدختر در مقطع ابتدایی و متوسطه میباشند. در این پژوهش کل جامعه آماری به عنوان نمونه انتخاب شدند که اصطلاحا به روش سرشماری معروف است. به این ترتیب تعداد ۲۳ نفر از مدیران ۲۳ مدرسه هوشمند شهر پلدختر به عنوان نمونه در پژوهش شرکت داشتند. در این پژوهش از چک لیست استانداردهای مدارس هوشمند حیدری و همکاران (۱۳۹۲) مشتمل بر ۴۸ گویه استفاده شد. در این پژوهش روایی ابزارهای اندازه گیری با استفاده از روایی صوری و با مراجعه به آرا تخصصی اساتید و متخصصان این حوزه به دست آمد. برای اندازه گیری پایایی ابزارهای جمع آوری داده ها از محاسبه ضریب آلفای کرونباخ برابر با۰/۷۶۲ استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده های پژوهش علاوره بر شاخص های آمار توصیفی مانند شاخص های گرایش مرکزی (میانگین، مد ونما)، شاخص های گرایش پراکندگی (واریانس، انحراف استاندارد، دامنه تغییرات و کمینه و بیشینه نمرات) و نیز نمودراها و جداول توزیع فراوانی استفاده شد. در این پژوهش نشان میدهد که مدارس هوشمند در بیشتر شاخصها از وضعیت مطلوبی برخوردار نیستند.کلیدواژه ها
مدارس هوشمند، هوشمندسازی، مدارس پلدخترمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.