مقایسه هیجان خواهی، طرحواره های ناسازگار و دلبستگی به خدا در زندانیان باسابقه یا بدون سابقه اقدام به خودزنی زندان های استان خراسان جنوبی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی حقوق، روانشناسی، علوم تربیتی و رفتاری
- کد COI اختصاصی: LPCONF04_075
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 224
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش توسعه منتابع انسانی
چکیده
امروزه مطالعه هیجان خواهی در بین افراد در بند از اهمیت خاصی برخوردار است که به نحویبا طرحواره های ناسازگار آن ها ارتباط مستقیمی دارد ولی ارتباط با خدا می تواند از شدت ان کاسته و به افراد با سابقه وبی سابقه کمک شایانی کند که یکی از ویژگیهای روانشناختی که مرتبط میباشد با رفتارهای پرخطری همچون خودزنی، هیجان خواهی هست؛ هیجان خواهی را به عنوان یک بعد شخصیتی، ابتدا آیزنک به عنوان یکی از ویژگیهای شخصیتی برونگرایان مطرح کرد و سپس زاکرمن آن را بسط و گسترش داد. هیجان خواهی به صورت نیاز به هیجانات و تجارب متنوع، جدید و پیچیده و همچنین تمایل به پذیرش خطرات جسمی و اجتماعی برای حصول به اینگونه تجارب تعریف شده است هیجان خواه ها، افرادی ماجراجو و برونگرا هستند که از تکرار و یکنواختی خسته و بی قرار میشوند و در جستجوی تجارب جدید، متنوع و هیجان انگیز هستند وگرایش های قویتری برای ارائه پاسخهای سوگیری به محرکهای تازه یا غیرمنتظره دارند. در این پژوهش بهابعاد مختلف آن پرداخته شده است و با مطالعه تحقیقات داخلی وخارجی راهی برای پیشبرد موضوع پیش پایمان گذاشته شده است . با بررسی وتبیین تفاوت در بین هیجان خواهی وطرحواره های ناسازگار وارتباط آن با خدا کمک شایانی به زندانیان کرده است وبا استفاده از روش گرااموری اطلاعات ازطریق کتابخانه وروشمیدانی به نتایج این تحقیق پی بردیم و توانستیم فرضیات را به نتیجه برسانیم.کلیدواژه ها
هیجان خواهی،طرحواره ناسازگار،ارتباط با خدا،خود زنیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.