بررسی امکان پذیری بکارگیری رهیافت برنامه ریزی راهبردی درشهر اردبیل بمنظور توسعه پایدار
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهارمین همایش علمی سراسری دانشجویی جغرافیا
- کد COI اختصاصی: IGSCUT04_018
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1019
نویسندگان
استادیار ان جغرافیا و برنامه ریزی شهری،گروه جغرافیا ،دانشگاه محقق ار
چکیده
از عواقب مواجه شدن قرن 81 با فرایند وسیع شهری و شهر نشینی فقر شهری و نابرابریهای اقتصادی و رشد فزاینده حاشیه نشینی است. این مباحث ضرورت پرداختن به مسئله توسعه شهری و شهر نشینی را ایجاب می کند در این مقاله سعی شده است تا به امکان سنجی توان شهر اردبیل برای پیاده سازی طرح راهبردی ) CDS (پرداخته شود.روش پژوهش و جمع آوری اطلاعات در این مقاله اسنادی و میدانی- پیمایشی بوده است. دراین پژوهش از 111 عنوان پرسشنامه در خصوص مدیریت شهری و همکاری بین بخشی و مشارکت مردمی تنظیم شده و به منظور پیشبرد تحقیق از نرم افزارهای آماری Excel ، Spss استفاده شده است و هدف از این بررسی ارائه نقاط ضعف و قوت شهر اردبیل در جهت توسعه پایدارشهری است تا از آن در جهت بهبود کارایی اقتصادی ،کاهش فقر شهری و بهبود مسکن گروههای کم درآمدوغیره استفاده شود.در نتیجه با استفاده از راهبردهای مدل تحلیلی سوات مشخص گردید که شهر اردبیل در موقعیت ) SO رشدو توسعه(قرار گرفته است یعنی شهر اردبیل توان بالقوه در رسیدن به یک شهر موفق در زمینه پیاده سازی CDS را دارد و از مهمترین راهکارها برای توسعه شهری شهر اردبیل اصلاح نهادهای مدیریتی و بکارگیری مدیریت متخصص در بخشهای مختلف شهر و ایجاد ثبات در مدیریت وهمفکری مسولان و استفاده از تمامی پتانسیلهای شهر می باشد.کلیدواژه ها
برنامه ریزی راهبردی،توسعه پایدار، swot ،اردبیلمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.