ارائه یکمدل قطعه بندی نرم برای مدلسازی کشش زمانی درسیستمهای بازشناسی گفتار

  • سال انتشار: 1382
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: ICEE11_051
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 970
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فربد رزازی

دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر

ابوالقاسم صیادیان

چکیده

یکی از پیش فرضهای اولیه مدل HMM اعمال توزیع آماری هندسی به کشش زمانی بردارهای هرحالتHMM است که به وضوع با طبیعت مساله سازگارنیست HMM قطعه ای تا حدی این مشکل را به ازای پیچیدگی بیشتر درمراحل آزموش و بازشناسی حل می کند دراین مقاله شیوه ای جدید برای مدلسازی اثرکشش زمانی درهر حالت پیشنهاد شده است که ایده اصلی آن درنظر گرفتن اثرقطعات حالات همسایه درتخمین پارامترهای آماری هرقطعه است این ایده بصورت تحلیلی فرمول بندی گشته و برروی بانک اطلاعات TIMIT به ازای واجهای مصوت آزموده شدها ست نتایج به دست آمده حاکی از کاهش جدی زمان بازشناسی می باشد درحالیکه دقت بازشناسی نیز افزایشی جزئی نشان میدهد همچنین روش پیشنهادی با استفاده از سه الگوریتم بازشناسی مختلف ازموده شده و نتایج بدست آمده با هم مقایسه شده است.

کلیدواژه ها

بازشناسی گفتار - مدلسازی کشش زمانی - مدل مارکوف - HMM قطعه ای - مدل قطعه ای اتفاقی - قطعه بندی نرم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.