مقایسه اولویت بنشدی عوامل موثر بر شایسته محور بودن الگوی جبران خدمات کارکنان ایران خودرو به روش تحلیل سلسله مراتبی و آزمون فریدمن

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مدیریت و تجارت الکترونیک
  • کد COI اختصاصی: NCEMN03_033
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 321
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پیام مجلسی اردجانی

کارشناس ارشد مهندسی صنایع، کارشناس اداره جبران خدمات معاونت توسعه منابع انسانی، گروه صنعتی ایران خودرو، تهران، ایران

سهیل هومندنیا

کارشناس مدیریت بازرگانی، رئیس اداره جبران خدمات معاونت توسعه منابع انسانی، گروه صنعتی ایران خودرو، تهران، ایران

رضا خسروی

کارشناس ارشد مدیریت منابع انسانی، کارشناس مدیریت تامین و نگهداری منابع انسانی، گروه صنعتی ایران خودرو، تهران، ایران

افسانه دهقانی

کارشناس روابط عمومی، کارشناس اداره جبران خدمات معاونت توسعه منابع انسانی، گروه صنعتی ایران خودرو، تهران، ایران

الهام دهقانی

کارشناس بخش کارگزینی مرکزی از اداره جذب و امور کارکنان، معاونت توسعه منابع انسانی، گروه صنعتی ایران خودرو، تهران، ایران

چکیده

مساله مورد بررسی مقایسه اولویت بندی عوامل موثر بر شایسته محور بودن الگوی جبران خدمات کارکنان ایران خودرو به روش تحلیل سلسله مراتبی و آزمون فریدمن می باشد. روش پژوهش از نوع توصیفی- پیمایشی می باشد. همچنین یافته های پژوهش، حاصل مطالعه ای است که به کمک داده های کمی از طریق توزیع پرسشنامه بین ۴۰۰ نفر از کارکنان شرکت ایران-خودرو صورت گرفته است. نمونه گیری به صورت تصادفی انجام گرفت. ابزار جمع آوری داده ها در این پژوهش پرسشنامه است که بعد از تایید روایی، پایایی آن ۰/۹۳ محاسبه شد. نتایج پژوهش نشان می دهد عامل افزایش انگیزه کارکنان با وزن ۰.۵۶۲ در روش تحلیل سلسله مراتبی به خود اختصاص داده و در اولویت اول قرار گرفته است و در آزمون فریدمن با میانگین رتبه ای ۲.۰۳ در رتبه چهارم قرار گرفته است. عامل درک دقیق با وزن ۰.۳۱۳ در روش تحلیل سلسله مراتبی به خود اختصاص داده و در اولویت دوم قرار گرفته است و در آزمون فریدمن با میانگین رتبه ای ۳.۴۷ در رتبه دوم قرار گرفته است. عامل سرمایه گذاری و تخصیص منابع با وزن ۰.۱۱۶ در روش تحلیل سلسله مراتبی به خود اختصاص داده و در اولویت سوم قرار گرفته است و در آزمون فریدمن با میانگین رتبه ای ۲.۱۱ در رتبه سوم قرار گرفته است. عامل پیش بینی با وزن ۰.۰۰۹ در روش تحلیل سلسله مراتبی به خود اختصاص داده و در اولویت چهارم قرار گرفته است و در آزمون فریدمن با میانگین رتبه ای ۲.۴ در رتبه دوم قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

اولویت بندی، نظام جبران خدمات، ایران خودرو

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.