ابزارها، مسائل حقوقی و قانون حاکم در بانکداری الکترونیکی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی مطالعات حقوقی و قضایی
  • کد COI اختصاصی: IJCONF11_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 265
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رسول پروین

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

پانته آ اکرمی

دانش آموخته کارشناسی ارشد حقوق خصوصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

چکیده

ایجاد و توسعه بانکداری الکترونیک مستلزم برخ ورداری از برخی زیرساخت های مناسب اقتصادی و اجتماعی است. اهم این زیرساخت ها عبارتند از:شبکه های ارتباطی و مخابراتی مناسب، امنیت تبادل اطلاعات، زیرساخت های حقوقی و قانونی مناسب، آمادگی فرهنگی جامعه و بنگاه هایاقتصادی برای پذیرش و استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک. بنابراین برای توسعه و گسترش مناسب بانکداری الکترونیک و تجارت الکترونیکدر کشور باید نسبت به ایجاد زیرساختهای مناسب مخابراتی، امنیت در تبادل اطلاعات، تدوین قوانین و مقررات حقوقی مناسب، بسترسازیفرهنگی و آشنا نمودن مردم و بنگاه های اقتصادی با مزایای تجارت الکترونیکی و پرداخت الکترونیک، تسریع در شکل گیری دولت الکترو نیک و ... ،به طور جدی اهتمام ورزید. شایان ذکر است برای این کار هماهنگی سازمان های مختلف مرتبط با تجارت اعم از: بانکها، گمرک، شرکتهای بیمه،شرکت های حمل و نقل، و …، ضروری است و تلاش نظام بانکی به تنهایی کافی نیست. هدف مقاله حاضر ابزارها، مسائل حقوقی و قا نو ن حاکمدر بانکداری الکترونیکی می باشد.

کلیدواژه ها

بانکداری الکترونیکی، بنگاه های اقتصادی، تجارت الکترونیکی، حقوق خصوصی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.