بررسی رویکردهای نوین جذب و ذخیره سازی کربن دی اکسید ، مزایا و معایب

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: ششمین همایش بین المللی توسعه فناوری در نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
  • کد COI اختصاصی: OILBCNF06_033
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 240
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ابوالفضل آزاد

پتروشیمی اصفهان

الهام مظاهری کوپائی

چکیده

یکی از سرچشمه های مهم تولید گازهای گلخانه ای در ایران، سوزاندن گازهای همراه نفت است که زیانهای اقتصادی ومشکلات محیط زیستی مختلفی به همراه دارد به گونه ای که امروزه به یکی از مهمترین نگرانی های زیست محیطی در سطحبین الملی تبدیل شده است. از آنجایی که در میان آلاینده های گلخانه ای جو، کربن دی اکسید به دلیل گستردگی انتشار آ ندر سطح کره ی زمین نقش پر رنگی را ایفا میکند لزوم بررسی سیستم های جذب و ذخیره سازی کربن دی اکسید (CCS)بیش از پیش ضرورت می یابد. چرخه های شیمیایی جذب، Pre ، Post و Oxy احتراق روش های عمده جهت پیاده سازیسیستم های CCS می باشند. بدیهی است که هر کدام از این روش ها به چندین روش فرعی تقسیم شده و هر کدام از اینروشها دارای مزایا و معایبی می باشد. در این مطالعه سیستم ها و تکنولوژی ها به همراه مزایا و معایب آنها مورد بررسیقرار می گیرند

کلیدواژه ها

گازهای گلخانه ای، کربندی اکسید- سیستم های CCS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.