در نظام آموزش و پرورش کنونی، چه عواملی در خلاقیت دانش آموزان موثراست.
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هشتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم تربیتی و روانشناسی ایران
- کد COI اختصاصی: EPCONF08_055
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 150
نویسندگان
فوق لیسانس علوم تربیتی علوم و تحقیقات واحد خرم اباد
چکیده
در ایام کنونی و با پیشرفت روزافزون دانش و فناوری و جریان گسترده ی اطلاعات، امروزه جامعه ی ما نیازمند آموزش مهارت هاییاست که با کمک آن همگام با توسعه ی علم و فناوری به پیش برود. از این رو نیاز به پرورش انسان هایی داریم که بتوانند با تفکریخلاق با مشکلات روبه رو شده و به حل آنها بپردازند چرا که دیدگاه متفاوت باعث عملکردهای متفاوت و متنوع می شوند. بنابرایناگر ما بخواهیم خلاقانه عمل کنیم باید خلاقانه فکر کنیم. آموزش در توسعه و تقویت خلاقیت بسیار موثر است و این توانایی راکاهش یا افزایش می دهد. کلیه ی روانشناسان و محققان اعتقاد به وجود تفکر خلاق در ذات بشر دارند و این مربی است که باید باابتکارات و روش های خلاق خود این استعداد را بارور نماید.بنابراین یکی از وظایف اساسی معلمان، پرورش تفکر در دانش آموزان است. آنان باید فعالیت فکری را به عنوان محور تدریس وآموزش خود در نظر بگیرند کسب عادات درست یادگیری در خردسالی و در سال های نخستین نظام آموزشی شکل می گیرد و درطول حیات انسان تقویت می شود. مهارت های شناختی درست مانند گوش دادن، اندیشیدن، استدلال نمودن، تفکر خلاق و جستوجوگری از جمله عادات درست یادگیری است و مسوولیت سنگین پرورش این مهارتها در جوانان بر عهده ی نظام آموزشی است.در این مقاله با جمع آوری مطالب مرتبط با این موضوع تلاش دارد تا چشم انداز مناسبی از فرآیند پرورش خلاقیت را در پیشروی خواننده قرار دهد .کلیدواژه ها
فناوری اطلاعات، نظام آموزشی ،خلاقیت، معلمان، دانش آموزان، جامعهمقالات مرتبط جدید
- آموزش روان درمانی انگیزشی بر همدلی عاطفی در زوجین
- تاثیر آموزش رویکرد فرایندی بر انگیزه پیشرفت تحصیلی درس فارسی
- تاثیر آموزش رویکر د فرایندی بر انگیزه پیشرفت تحصیلی درس فارسی
- تاثیر قصه گویی بر آموزش مفاهیم محیط زیست به کودکان پیش دبستانی شهرستان قاین
- اثربخشی آموزش ذهن آگاهی بر جرات ورزی دانش آموزان دختر متوسطه دوم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.