اثر بخشی مگنت تراپی در سندرم درد میوفاسیال
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی علوم، مهندسی و نقش تکنولوژی در کسب و کارهای نوین
- کد COI اختصاصی: SETIET02_008
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 364
نویسندگان
کارشناسی مهندسی پزشکی موسسه آموزش عالی دهخدا قزوین
دکتری مهندسی پزشکی، دانشگاه دانش البرز قزوین، ایران
چکیده
سندروم درد میوفاسیال ( Myofascial pain syndrome ) یک بیماری مزمن و دردناک در سیستم عضلانی اسکلتی می باشد. این بیماری که به صورت نقاط حساس متعدد و انقباضات بافت همبند ظاهر میشود، می تواند به صورت منفرد و با درگیری هر عضله باشد. عموما درد بیماران به صورت درد عمقی، مبهم و ثابت می باشد. با توجه به شیوع متفاوت این سندرم در مطالعات، هدف از این مطالعه بررسی اثر بخشی مگنت تراپی در بیماران مبتلا به سندروم درد میوفاسیال در کنترل بهتر درد و بهبود کیفیت زندگی در این بیماران بوده است. مگنت تراپی نوعی روش درمانی ایمن و غیر تهاجمی است که در آن حوزه های مغناطیسی بدن، برای درمان و کمک به روند بهبودی استفاده می شود. این روش درمانی، بر پایه تحریک بافت ها و سلول های بدن است. در این درمان از مگنت (آهن ربا) برای ایجاد میدان مغناطیسی استفاده می شود. بدن به طور طبیعی همیشه دارای میدان مغناطیسی و الکتریکی است و تمام سلول های ما مقدار کمی انرژی مغناطیسی دارند. اساس مگنت تراپی بر این است که وقتی قسمتی از بدن ما دچار مشکل می شود در واقع میدان مغناطیسی آن قسمت از تعادل خارج شده است. اگر نزدیک قسمت آسیب دیده یک میدان مغناطیسی قرار دهیم میدان مغناطیسی بدن به حالت نرمال بر می گردد و مگنت، قسمت آسیب دیده بدن را تحریک کرده و باعث بهبود گردش خون در بافت ها می شود. در نتیجه به سلول ها بیشتر مواد مغزی می رسد و ضایعات بافت ها سریع تر خارج می شوند. به این ترتیب ترمیم بافت ها سریع تر شده و سیستم ایمنی بدن تقویت می گردد. پس باتوجه به اثرات تسکین درد در مگنت تراپی، این روش نیز میتواند به عنوان روش غیر دارویی و ایمن برای این بیماران مطرح باشد.کلیدواژه ها
میو، فاسیال، تحریک، عضله، مگنتمقالات مرتبط جدید
- ارائه الگوی بهینه مدیریت مالی در بیمارستانهای چابهار
- روش های نگهداشت منابع انسانی در اداره کل بنادر و دریانوردی استان س وب
- نظام مدیریت استراتژیک در بنادر کشور: چالشها و راهکارها برای بهبود عملکرد و رقابت پذیری
- شناسایی پیش رانها و پیامدهای بازاریابی اینترنتی در منطقه آزاد چابهار
- تاثیر هوش استراتژیک مدیران در بهبود کارآفرینی اجتماعی با نقش میانجی گرایش کارآفرینانه (مورد مطالعه: مجتمع تفریحی و گردشگری نمک آبرود)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.