مقایسه دو روش تدریس فراشناخت و همیاری در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان کلاس پنجم ابتدایی ناحیه یک همدان در درس علوم تجربی در شاد در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۹۹

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره، آموزش و پژوهش
  • کد COI اختصاصی: ESPCER05_063
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 182
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم کریمی محراب

کارشناس ارشد تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش

مریم بخشش

عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور همدان

چکیده

در کشور ما دیدگاه های مثبتی نسبت به مدرسه وآموزش و پرورش وجود داردکه آن را یکی از بهترین مکان ها برای زندگی تحصیلیافراد می دانند اندیشه هایی نیز برای پایداری و تکامل آن ارائه داده اند. بدیهی است که این نگرش مثبت امری مطلوب می باشد. باگسترش دنیای اینترنتی و فضای مجازی و افزایش صفحات وب، ایجاد شدن پست الکترونیکی و... می توان دریچه ای نوین به سمت آموزش جدیدتر را برای فراگیران باز کرد تا بتوانند با فناوری وای جدید و نو و اطلاعات محیط مجازی آشنا شده و به سمت استفاده بهتر از آن پیش بروند. تحقیقات نشان داده که این تغییرات و دگرگونی ها تحت تاثیر شرایط اجتماعی و محیطی بوده است (باقرزاده همایی، .(۱۳۹۹ رابطه میان آموزش مجازی و تغییرات مربوط به سبک تعاملات آموزشی به عنوان یک پرسش جدی برای پژوهشگران عرصهآموزش و ارتباطات بیان شده است. دنیای مجازی گونه هایی از ارتباطات اجتماعی هستند که بیشترین شباهت را به جامعه انسانی مادارند و به فرد امکان برقراری ارتباط با شمار زیادی از افراد دیگر، فارغ از محدودیت های زمانی، مکانی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی را می دهند (اکبری تبار، .(۱۳۹۲ تاکنون تحقیقات بسیار زیادی در زمینه استفاده از اینترنت و تاثیر آن بر ابعاد مختلف زندگی از جمله آموزش صورت پذیرفته است، ورود فناوری و وسایل ارتباط جمعی در آموزش، آموزش سنتی و تعاملات آموزشی را تحت تاثیر قرار داده و سبب شده تا شاهد تغییراتی در فرآیند آموزش نسل جدید باشیم. از آنجا که نهاد آموزش و پرورش اصلی ترین ویکی از مهمترین نهاد یا واحد یادگیری و یاددهی بوده و هدف کلی آن رشد و تکامل آموزشی و انسانی فرد است، مطالعه راه های بهبود روش های تدریس در این فضا نیز ضروری می باشد.

کلیدواژه ها

تدریس فراشناخت، همیاری، پیشرفت تحصیلی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.