بررسی نقش والدین در کیفیت یادگیری و ایجاد انگیزه دانش آموزان در مدارس
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره، آموزش و پژوهش
- کد COI اختصاصی: ESPCER05_038
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 447
نویسندگان
کارشناس ارشد رشته پژوهشگری و فارغ التحصیل دانشگاه کمبریج انگلستان
کارشناس آموزش زبان انگلیسی
چکیده
مشارکت والدین همچنان در کانون بسیاری از تحقیقات آکادمیک، شکلگیری سیاست ها و بحث های عمومی قرار دارد . مشارکت والدین سنگ بنای ابتکار آموزشی بوده است. افزایش مشارکت والدین به رفع مشکل ادامه دار عملکرد ضعیف تحصیلی، به ویژه در مقای سه با سایر کشورهای صنعتی کمک می کند .از بسیاری جهات، این تلاشی است برای کمک به »رفع «یک سیستم آموزشی متزلزل بدون تغییر ساختار اساسی مدارس، توزیع مجدد دانش آموزان، افزایش استانداردها برای معلمان، یا سرمایهگذاری بیشتر منابع مثلا( فیزیکی)اگرچه بخشی از یادگیری آموزشی در مکان های آموزشی اتفاق می افتداما همواره نقش انکار ناپذیر دیگر عوامل نظیر تفاوت ها فردی ،والدین ،محیط خارجی و.... محسوس بوده است. در این مقاله تمرکز بر روی نقش والدین بروی کیفیت یادگیری را مورد بررسی قرار خواهیم داد. والدین همواره بایستی نقشی فعالبین مدرسه و فرزند خود را ایجاد نمایند. این تحقیق در یکی از مدارس مختلط حومه ی شهر شیکاگو، به منظور تعیین سطح مشارکت والدین و میزان موفقیت تحصیلی دانش آموزان در قومیت های مختلف انجام شده است. در این پژوهش مقالات زیاد معتبری مرور شده اند و تعداد ۳۲۷ والدین و دانش آموز مورد بررسی قرار داده شده اند .علاوه بر نظرسنجی ها، نمرات نهایی درس زبان انگلیسی دانش آموزان و نمرات آزمون های پیشرفت تحصیلی زبان انگلیسی دانش آموزان مورد بحث به صورت گسترده قرار گرفته شده اند. اگرچه والدین در بسیاری از کشورها تا مقطع ابتدایی دانش آموزان را مورد حکایتکامل خود قرار داده اند اما والدینی که به صورت مستمر در یادگیری دانش آموزان نقش داشته اند توانسته اند به بهبودکیفیت آموزشی کمک فراوانی بکنند. برای نقش مشارکت والدین در یادگیری پارامترها و معیارهایی تعریف شده اند که مانندچراغی در شب تاریکی خواهند بود.کلیدواژه ها
مشارکت،والدین،دانش آموزان،یادگیری،کیفیت یادگیری، موفقیت،آینده نگری،ارتباطاتمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.