بررسی میزان شیوع کوتاهی عضلات فلکسور هیپ در زنان مستعد کمردرد
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در ترویج و توسعه علوم ورزشی
- کد COI اختصاصی: ASPDS01_115
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 252
نویسندگان
کارشناس ارشد آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی، دانشکده تربیت بدنی، گروه بهداشت و طب ورزش، دانشگاه تهرا ن
استاد تمام، گروه بهداشت و طب ورزش، دانشگاه تهران
استادیار، گروه بهداشت و طب ورزش، دانشگاه تهرا ن
کارشناس ارشد آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی، دانشکده تربیت بدنی، گروه بهداشت و طب ورزش، دانشگاه تهران
چکیده
هدف پژوهش حاضر بررسی میزان شیوع کوتاهی عضلات فلکسور هیپ در زنان مستعد کمردرد بود. این مطالعه از نوع توصیفیو از حیث هدف کاربردی بود. ۲۵۰ زن مستعد کمردرد که به منظور شرکت در یک مطالعه گسترده تر شناسایی شده بودند، بهاین منظور ارزیابی شدند. پروتکل ایستادن طولانی جهت شناسایی افراد مستعد ابتلا به کمردرد اجرا شد . این پروتکل قابلیتایجاد کمردرد را در افراد مستعد دارد به این منظور از آزمودنی ها خواسته شد حداکثر به مدت دو ساعت در مساحتمحدود ۴۰ در ۵۰ سانتیمتر به حالت معمول خود و بدون تکیه دادن هیچ قسمتی از بدن به جایی، به گونه ای بایستند که به طورمعمول در صف یا پشت پیشخوان منتظر می مانند و به محض احساس ناراحتی در ناحیه کمر، سطح درد خود را با مقیاس VAS میلی متری که در اختیار آنها قرار داده شد بررسی کرده و مقدار آنها را به ارزیاب گزارش دهند . طبق نتایج تحلیل توصیفی اطلاعات مربوط به آزمودنی ها، مشخص شد ۲۵۰ زن مستعد کمردرد شرکت کننده در این آزمون دارای میانگین سنی۸۴ / ۰ ± ۲۲ / ۳۸ ، قد ۰۳ / ۰ ± ۶۳ / ۱، وزن ۴۲ / ۰ ± ۶۹ / ۶۱ و شاخص توده بدنی ۱۵ / ۰ ± ۱۸ / ۲۳ ، بوده اند. هم چنین نتایج ارزیابیتست توماس نشان داد طول عضلات فلکسور هیپ در ۱۵۳ نفر از ۲۵۰ زن مستعد کمردرد ارزیابی شده، کوتاه بوده که بر ایناساس میتوان شیوع این اختلال در زنان مستعد کمردرد را ۵ / ۶۹ درصد گزارش کرد.کلیدواژه ها
کوتاهی عضلات فلکسور هیپ، زنان مستعد کمردردمقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.