تاثیر آموزش های مجازی و چندرسانه ای بر یادگیری کودکان با آسیب های شنوایی؛ مطالعه موردی دانش آموزان ابتدایی شهر همدان

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هشتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم تربیتی، روانشناسی و مشاوره ایران
  • کد COI اختصاصی: PCCONF08_228
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 164
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سپیده امین افشاری

دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه آزاد اسلامی

سارا جوانبختی

دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه آزاد اسلامی

چکیده

در آموزش مخاطب انسان می باشد و پیچیدگی های ناشی از این عوامل انسانی باعث می شود این امر دشوارتر از پیش گردد. یکی از دشواری های بخصوص در ارتباط با دانش آموزانی است که دارای مشکلاتی مثل ناشنوایی یا کم شنوایی هستند. در این موارد آموزش با چالش هایی مواجه می شود و بکارگیری ابزار مختلف برای انجام این کار ضروری بنظر می رسد. به همین منظور در این تحقیق بر آن شدیم تا به بررسی تاثیر آوزش های مجازی و چندرسانه ای بر یادگیری کودکان دارای مشکلات شنوایی بپردازیم. روش تحقیق مقاله حاضر از نوع توصیفی-تحلیلی می باشد که با بهره گیری از تحقیقات میدانی، مطالعه منابع و تحلیل یافته ها انجام شد. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه ی آموزگاران و دانش آموزان پایه ششم ابتدایی مدارس استثنایی آموزش و پرورش شهر همدان می باشد که در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ به تحصیل اشتغال دارند که از این تعداد ۳۰۰ نفر با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای چند مرحله ای به عنوان نمونه انتخاب شدند. در نهایت با استفاده از ابزار پژوهش و تحلیل یافته های اطلاعات گرداوری شده دریافتیم که تولید چند رسانه ای مناسب سازی شده ویژه کودکان آسیب دیده شنوایی، حرکتی نوین است که نیاز به مطالعه و پژوهش های متنوع و بسیار زیاد دارد. از دیدگاه آموزگاران، تاثیر استفاده از آموزش چند رسانه ای و فناوری اطلاعات در عملکرد تحصیلی دانش آموزان در حد متوسط تا زیاد است. همین طور از دیدگاه دانش آموزان، تاثیر استفاده از آموزش چند رسانه ای و فناوری اطلاعات در عملکرد تحصیلی آنان در حد متوسط است.

کلیدواژه ها

یادگیری، دانش آموز، ناشنوا، آموزش چند رسانه ای.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.