جایگاه زنان در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: نخستین همایش ملی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت
  • کد COI اختصاصی: FPCSM01_115
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 261
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امید محمدی

گروه حقوق، واحد مرودشت، دانشگاه آزاد اسلامی، مرودشت، ایران

سیدعلی حسینی

گروه فیزیولوژی ورزشی، واحد مرودشت، دانشگاه آزاد اسلامی، مرودشت، ایرا ن

چکیده

ایثار و شهادت دو مقوله ارزشمند و متعالی دین و مکتب الهی است. لازمه برخورداری جوامع از این دو تعلیم و تربیت صحیح فرد و جامعه در پرتو تعالیم نورانی انبیاء الهی و برجسته نمودن شاخصه های ایثار و شهادت که همان الگوی عملی، انسانی، اخلاقی و دینی می باشد. هدف از مقاله حاضر بررسی جایگاه زنان در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت می باشد. در این مقاله ابتدا نقش زنان در جریان پیروزی انقلاب اسلامی (تحول زنان در جریان نهضت اسلامی) بررسی می شود و در ادامه پس از بررسی نقش زنان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از نگاه امام خمینی رحمه الله به ارائه مصادیق حضور زنان در تمامی صحنه های دفاع مقدس ذکر می شود. در پایان می توان اینگونه نتیجه گیری نمود که نقش سازنده زن بعد از انقلاب اسلامی در پیروزی انقلاب بسیار موثر بوده است به طوری که حضور و مشارکت زنان ایرانی در مسائل اجتماعی و سیاسی بعد از انقلاب از رشد کمی و کیفی برخوردار می باشد و زنان توانسته اند با حضور در فعالیتها و تشکل های گوناگون در مقاطع حساس پس از پیروزی انقلاب اسلامی، فرهنگ ایثار و شهادت را گسترش دهند.

کلیدواژه ها

زن، ایثار، شهادت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.