نقش کارآفرینی و پژوهش در بهبود آموزش
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در روانشناسی، علوم اجتماعی،علوم تربیتی و آموزشی
- کد COI اختصاصی: ICPSE07_092
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 258
نویسندگان
کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد نجف آباد
چکیده
< p> در حوزه کارآفرینی، کارآفرین اجتماعی از پتانسیل ویژهای برای دگرگونی آموزش و پرورش عمومی برخوردار هستند. چشم انداز یک کارآفرین اجتماعی صرفا ایجاد چیزی جدید برای دستیابی به شهرت یا ثروت نیست، بلکه او خواهان تبدیل جهان به مکانی بهتر است. این کارآفرینان ممکن است سرمایه گذاری اجتماعی خود را از طریق ایجاد نهادهای انتفاعی یا غیرانتفاعی به انجام رسانند، ام ا اولویت اصلی آنها تاثیرگذاری مثبت بر جامعه میباشد. از آنجایی که آموزش و پرورش عمومی یک نهاد بخش دولتی است که وظیفه آن ارائه خدمت مناسب به عموم مردم میباشد، سیاست عمومی رایج ترین ابزار برای تغییر ساختار آن بشمار میرود. تغییرات در سیاست عمومی، خواه در سطح فدرال، ایالت یا منطقه باشد، میتواند به واسطه به فکر واداشتن مردم در یک سیستم و همچنین خلق قلمروی جدید، فرصتهای کارآفرینی به وجود آورد. سیاست عمومی قادر به خلق فرصت برای کارآفرینان از طریق تغییر در ساختار بازار است. سیاست عمومی همچنین میتواند با تخصیص دوباره منابع برای کارآفرینان فرصت ایجاد کند که این عمل معمولا به معنی افزایش یا کاهش بودجه در دسترس و افرادی که به آن دسترسی دارند می باشد. از جمله مثالهایی که میتوان بیان کرد عبارتند از کمک های مالی دولت فدرال برای شرکت های نوپا عنوان مشوقی برای ایجاد و توسعه مدارس مستقل جدید، و همچنین بودجه ای که به ارائه دهندگان خدمات آموزش تکمیلی داده میشود تا دانش آموزان واجد شرایط را تحت ” قانون هیچ کودکی از تحصیل جا نمی ماند ” آموزش دهند.< /p>کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.