استفاده از پهپاد ها در کشاورزی و آینده پیش رو
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: کنگره گیاهان دارویی؛ مکانیزاسیون و فرآوری
- کد COI اختصاصی: MPMPA01_089
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 761
نویسندگان
دانشیار گروه مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، ملاثانی، ایران
دانشجوی دکتری مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، ملاثانی، ایران
چکیده
اگرچه امروزه تمام علوم درحال توسعه روزافزون هستند ولی هنوز تامین غذای بشر یکی از دغدغه های اصلی سردمداران جهان است. پهپادها به عنوان وسایل پرنده بدون سرنشین از رشد قابل توجهی در دهه اخیر برخوردار بوده اند این امر باعث گردیده کاربردهای متنوعی برای این وسایل پرنده بوجود آید که کشاورزی نیز از جمله آنها است. اکثریت کاربردهای کشاورزی پهپادها در زمینه سنجش از دور و استفاده از دوربینها و سنسورهای نصب شده روی آنها در استخراج شاخصهای کشاورزی است اما از پهپادها در کاربردهای غیرسنجشی نیز استفاده می شود. استفاده از پهپادها در کشاورزی به سرعت در حال پیشرفت است و برای کشاورزان این امکان را فراهم می کند، تا در عرض چند دقیقه مزرعه خود را مورد بررسی قرار داده و با صرف زمان و هزینه کمتر به امورات کشاورزی بپردازند. از اهداف کلی استفاده از پهپادها حرکت در جهت کشاورزی دقیق و رسیدن به امنیت غذایی و سلامت غذایی بشر می باشد. در این تحقیق به دسته بندی پهپادها و کاربرد آنها در کشاورزی و مرور برخی مزایا و معایب آن ها پرداخته شده است. از جمله به سه کاربرد مهم آن در کشاورزی سم پاشی، بذر پاشی و دور کردن پرندگان مزاحم از مزارع اشاره شده است و فعالیتهای گوناگون انجام گرفته در این زمینه ها مرور گردیده است. در پایان نتیجه شد که استفاده از پهپادها عمدتا در مزارع با مساحت کم و ارزش بالای محصول کارایی داشته و به صرفه می باشدکلیدواژه ها
پهپاد، کاربرد در کشاورزی، مزایا و معایبمقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه میزان قدرت ارتباطی با جوانی جمعیت (مطالعه موردی: دانشجویان رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان)
- رسیدگی به سقط درمانی و بازنگری قضایی آن
- درمان ناباروری با روش IVF
- اثر حفاظتی و بهبود دهندگی برخی گیاهان دارویی به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی بر کیفیت اسپرم های منجمد - یخ گشایی شده
- مروری بر بررسی اثر بخشی روش های کمک باروری با محوریت القاء تخمک گذاری در درمان زنان ناباور
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.