بهینه سازی کمپین تبلیغاتی بر روی بدنه وسایل نقلیه (با بکارگیری برنامه ریزی آرمانی)
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی نقش مدیریت در چشم انداز ۱۴۰۴
- کد COI اختصاصی: NMCH07_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 468
نویسندگان
دکتری تخصصی و دانشیار گروه ریاضی و علوم کامپیوتر، دانشگاه قم، قم، ایران
دانشجو دکتری مدیریت صنعتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران،
چکیده
در کمپین های تبلیغاتی، فرایند انتخاب رسانه و نیز نحوه درج پیامها یا آگهی تبلیغاتی در آن به عنوان یک مسئله در راستای کاهش هزینه، افزایش سودآوری شرکت و حداکثرسازی بازدیدکنندگان مطرح میباشد. در این مطالعه از میان طیف وسیعی از رسانه های تبلیغاتی از جمله تلویزیون، اینترنت، شبکه های اجتماعی، مجلات، به بررسی تبلیغ بروی وسائط نقلیه و به طور خاص اتوبوس شهری پرداخته شده است و ضمن بررسی مدلهای قبلی انتخاب رسانه و ارزیابی کاربردها، مزایای و معایب آنها، به ارائه مدل برنامه ریزی آرمانی عدد صحیح در این خصوص میپردازیم که از نتایج آن میتوان در راستای بهینه سازی انتخاب اتوبوس در کمپین های تبلیغاتی استفاده نمود. متغیرهای تصمیم این مساله به صورت i به عنوان مسیر، j به عنوان نحوه درج تبلیغ بروی اتوبوس، k به عنوان مدت زمان درج تبلیغ و h به عنوان کمپین یا مشتری تعریف شده است. برنامه ریزی برای درج آگهی برروی اتوبوس با در نظر گرفتن سطح دسترسی به مشتریان هدف و محدودیت های بودجه ای باید انجام شود. علاوه بر این، برای دستیابی به این اهداف و افزایش کارایی تبلیغات، مسائل خاص در تطبیق بازار هدف برای انتخاب مسیرها، رسیدن به حداکثر بسامد و در معرض دید بودن به عنوان تصمیمات برنامه ریزی رسانه ای آشکار میشوند، که مدل پژوهش بوسیله این عوامل تحت تاثیر قرار میگیرد.کلیدواژه ها
بهینه سازی کمپین تبلیغاتی، تبلیغات اتوبوسی، مدل برنامه ریزی آرمانیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.