ارزیابی تاثیر عملکرد گذشته در عملکرد آتی پروژه با استفاده از روش هموارسازی نمایی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مدیریت و مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: RMIECONF11_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 250
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی محمداصغری

کارشناسی ارشد مدیریت پروژه، دانشگاه صنعتی مالک اشتر

چکیده

مدیریت ارزش کسب شده (EVM) با ارائه شاخص هایی، عملکرد زمانی و هزینه ای پروژه ها را مورد سنجش قرار می دهد. قوی ترین دلیل برای بکار گیری ارزش کسب شده، قابلیت توانمند ساختن مدیر پروژه با استفاده از آن برای پیش بینی زمان و هزینه اتمام پروژه و تشخیص سریع مشکلات و انجام اقدامات اصلاحی است. خیلی از مدیران پروژه ها نگران هستند که روش های ارزیابی پروژه های آنها، آن طوری که باید خوب باشند، نیستند؛ لذا نتایج و خروجی های روش ارزش کسب شده به عنوان یکی از چالش های پیشرو برای استفاده از این روش مدیریتی محسوب می شود. پیش بینی زمان و هزینه اتمام پروژه با استفاده از شاخص های عملکرد زمانی و هزینه ای به عنوان یکی از نتایج و خروجی های روش ارزش کسب شده مطرح بوده است. در نظر گرفتن اقدامات اصلاحی در روند پیش بینی ها، می تواند دقت پیش بینی ها را بخصوص برای فازهای میانی و پایانی پروژه بهبود ببخشد. در جهت عملکرد بهتر شاخص های زمانی و هزینه ای پروژه در پیش بینی زمان و هزینه اتمام پروژه، و ارتباط هر یک از این شاخص ها با داده های زمانی گذشته (دور یا نزدیک)، با استفاده از روش هموارسازی نمایی برای پروژه افزایش ظرفیت و توانایی تاسیسات گارد ساحلی ایالات متحده امریکا (USCG) با استفاده از تکنیک های ES و ED و همچنان EVM ارائه شده است. نتایج نشان می دهد که با گذشت زمان از پروژه، پیش بینی های زمان و هزینه اتمام پروژه با ثابت هموارسازی (α) با مقادیر کوچکتر به α های بزرگتر نزدیک می شود که این امر نشان دهنده این است که عملکرد گذشته در عملکرد آینده پروژه تاثیرگذار است.

کلیدواژه ها

مدیریت ارزش کسب شده، پیش بینی زمان و هزینه، شاخص های عملکردی، هموارسازی نمایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.