تاثیر امواج الکترو مغناطیس برای کاهش درد ها

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی راهکارهای نوین در مهندسی ، علوم اطلاعات و فناوری در قرن پیش رو
  • کد COI اختصاصی: EISTC12_021
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 492
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده فاطمه سیدزاده

کارشناسی مهندسی پزشکی ،دانشگاه مهندسی برق ،دانشگاه دانش البرز،قزوین،ایران

رقیه همتی

کارشناسی مهندسی پزشکی ،دانشگاه مهندسی برق ،دانشگاه دانش البرز،قزوین،ایران

سمانه حاجی محمدباقر

دکترا مهندسی پزشکی،دانشکده مهندسی برق،دانشگاه دانش البرز،قزوین ،ایران

چکیده

مگنت تراپی یک روش درمانی است که از انرژی طبیعی مغناطیس که برای بقاء و سلامت عمومی انسان ضروری است؛ استفاده خواهد شد. بدن ما علاوه بر وجود فیزیکی، دارای یک انرژی نامرئی در اطراف خود است که از آن به عنوان بیومغناطیس نام برده میشود. اگر وجود این انرژی را تشخیص دهیم، آنگاه عجیب نخواهد بود که بدانیم که بدن ما میتواند از مزایای این میدان انرژی طبیعی بهرهمند شوند. این نوع درمان، یکی از روشهای فیزیوتراپی است که برای بهبود آسیبها و بیماریهای مختلف از آن استفاده خواهد شد. جالب است بدانید که در مگنت تراپی، نیازی نیست بیمار دارو مصرف کند و عوارض جانبی خاصی هم ندارد. در این مقاله مگنت تراپی، انواع آن و مزایای استفاده از این روش بررسی خواهد شد. امواج مغناطیسی حاصل از مگنت تراپی با تاثیر بر بافتهای آسیب دیده مانند استخوان، عضلات، تاندونها و اعصاب به فرایند بهبودی و کاهش دوره بهبودی کمک زیادی خواهد کرد. این روش درمانی، سبب بهبود عملکرد مفاصل شده و از انجام جراحیهای غیر ضروری جلوگیری میکند. امواج حاصل از دستگاه مگنت، همچنین موجب افزایش اکسیژن رسانی به بافتها و سلولها، تحریک متابولیسم بدن و کاهش محیط اسیدی در بدن خواهد شد. افزایش جریان خون در عروق و مویرگهای کوچک نیز که به دفع بهتر مواد زائد از بدن کمک میکند؛ از دیگر تاثیرات مثبت مگنت درمانی است. خانمهای باردار، افراد دارای ضربان ساز مصنوعی، مبتلایان به بیماریهای خونی، مبتلایان به بیماریهای عفونی و افرادی که کاشت حلزون گوش داشتهاند؛ نباید تحت درمان با دستگاه مگنت قرار بگیرند.

کلیدواژه ها

مگنت درمانی،مغناطیس،امواج مغناطیسی،مغناطیس درمانی مگنت تراپی،خواص درمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.