نقش فناوری، فرهنگ سازمانی و رضایت شغلی در بهبود عملکرد کارکنان دفاتر خدمات بانکی روستایی پست بانک در ایران در طول همه گیری کووید-۱۹

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس ترفندهای مدرن مدیریت، حسابداری، اقتصاد و بانکداری با رویکرد رشد کسب و کارها
  • کد COI اختصاصی: MTAEB12_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 282
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رعنا امینیان

دانشجو دکتری مدیریت دولتی گرایش رفتارسازمانی، دانشگاه آزاد اسلامی بین المللی واحد کیش،ایران

فرزاد آسایش

گروه مدیریت بازرگانی ، دانشگاه آزاد اسلامی ،واحد شهر قدس ،تهران، ایران

چکیده

در همه گیری فعلی کووید-۱۹، نقش فناوری مهم است؛ با فناوری، همه فعالیت ها می توانند ادامه پیدا کنند. این مطالعه توضیح می دهد که فناوری، فرهنگ سازمانی و رضایت شغلی در دفاتر خدمات بانکی روستایی پست بانک در ایرانمی تواند انگیزه ای برای بهبود عملکرد، به ویژه در زمان همه گیری باشد. یک پرسشنامه به صورت آنلاین با استفاده از گوگل فرم بین ۳۵۰ کارمند توزیع می شود. داده ها از نمونه ای از مدیران، معاونان و کارشناسان و کاربران اجرایی و ستادی پست بانک در سراسر کشور جمع آوری شده است. پاسخ دهندگان باید معیارهای زیر را داشته باشند: حداقل دوره کاری پنج ساله و حداقل تحصیلات لیسانس یا معادل آن. با این معیارها ۱۰۰ نمونه به دست آمد. متغیر وابسته عملکرد کارکنان است. متغیرهای مستقل فرهنگ سازمانی، فناوری و رضایت شغلی و متغیر مداخله گر انگیزه کاری است. این مطالعه از مدل سازی معادلات ساختاری با رویکرد مبتنی بر واریانس یا مولفه محور با حداقل مربعات جزئی استفاده می کند. نتایج پژوهش نشان می دهد که فرهنگ سازمانی، رضایت شغلی و فناوری انگیزه ایجاد می کنند و تاثیر مثبت معناداری بر عملکرد کارکنان دارند. با این حال، فرهنگ سازمانی تاثیر مثبت یا مستقیمی بر عملکرد کارکنان ندارد. نتایج مطالعه می تواند به عنوان مبنایی برای طراحی استراتژی های تجاری برای بهبود عملکرد کارکنان در یک محیط رقابتی برای ارتقای اعتبار یک بانک مورد استفاده قرار گیرد.

کلیدواژه ها

فرهنگ سازمانی، رضایت شغلی، انگیزش، عملکرد کارکنان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.