نقدی بر آثار ویلم دکونینگ (مجموعه زن) بر اساس نظریه پاد فرمالیستی هارولد روزنبرگ

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، مشاوره و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: ICPCEE12_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 345
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رهام امیرپورامرائی

دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهش هنر، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، واحد مرکز

حسین اردلانی

دکترا، استادیار، گروه فلسفه هنر، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد همدان

پژمان دادخواه

دکترا، گروه فلسفه هنر، دانشگاه آزاد اسلامی تهران، واحد مرکزی

سمانه غدیری

دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهش هنر، دانشگاه آزاد اسلامی تهران، واحد مرکزی

حمیدرضا امینی شرفی

دانشجوی کارشناسی ارشد نقاشی دانشگاه هنر تهران، واحد هنر های تجسمی

چکیده

< p> بیان مسئله : در این مقاله؛ ما با فرض بر اینکه خوانندگان گرامی اندکی با نظریات فرمالیستی آشنا میباشند، کوشش بر آن داریمتا با اتکا بر تفکرات آقای هارولد روزنبرگ با اعتقاداتی شخصی! به نقدی نو!! بر مجموعه زن، تفکرات و تکنیک های :ویلم دکونینگ بپردازیم و از میزان توانمندی در بیان یا هدف های نامکشوف ایشان در آثارش پرده برداری کنیم و اندک اندک جنبه مروری فرمالیستی ما به رویکردی پاد فرمالیسم میرسد! و علت چنین بررسی ای فقط در طی خوانش مقاله خواهد گشت.هدف : همچنین در اینجا مکتب کاری دکونینگ را اکسپرسیون اعلام کرده و در این راستا از هانیبال الخاص هنر مند کرمانشاهی نیز قصد داریم تا یادی کنیم. روش تحقیق : در باب پیشینه این تحقیق در ایران اعلام کرده که به فرم موردی، اسناد برای ماچندان بنیان قوی نداشته ولی تا هر اندازه که منابع کتابخانه ای و یا مصاحبه های میدانی در دسترس داشتیم، از آن بهره جستیم؛این پژوهش توصیفی- تحلیلی است و رویکردی کاربردی و کیفی داریم تا در آتی برای هنر و هنرمندان رفتاری متناسبتر پدید آید. در پایان نیز از آثار آقای بهارلو برای اولین جرقه های این پژوهش؛ قدردانی داریم. جمع بندی : فرجام چنین بنیان نهادیم تاهمواره به خطرات ضعف و حضور نقد رک در ایران بیشتر توجه کرده و جامعه پژوهشگران ما تر و پویاتر گردند و این نکته شاید به پذیرش خوانندگان گرامی برسد که همواره که : هنر هنر است، هنر هنر نیست! ؛ امید که مفید واقع گردد.< /p>

کلیدواژه ها

ویلم دکونینگ، هارولد روزنبرگ، پاد فرمالیسم، نقد، روح هنر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.