عملکرد نیروگاه بادی بر روی قابلیت اطمینان و کیفیت توان و ولتاژ الکتریکی در شبکه توزیع برق

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق ،الکترونیک و شبکه های هوشمند
  • کد COI اختصاصی: EESCONF07_030
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 302
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر میدانی

کارشناسی رشته برق گرایش قدرت، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

طبق گزارشهای آمار جهانی، تقاضای انرژی جهانی سالانه ۱/۸ درصد افزایش خواهد یافت و بر اساس همین میزان روند مصرف انرژی، در سال ۲۰۳۰میلادی، مصرف انرژی جهانی حدودا۲ برابر خواهد شد. بنابراین، در دنیای امروز نیاز به منابع انرژی را بیش از پیش شدت بخشیده است. چنانچه دولت ها خواهان توسعه مطلوب و پایدار بدون لطمه زدن به توانایی نسل های آینده باشند لازم است از سیاست مدیریت مصرف انرژی پیروی کنند.نیروگاه های بادی به عنوان یک منبع تولید توان الکتریکی، در سیستمهای قدرت امروزی مورد استفاده قرار می گیرند. این مقاله موضوع مهم قابلیت اطمینان در نیروگاه های بادی را ارائه می کند که در آن جنبه های مهم قابلیت اطمینان را بررسی می کند. با توجه به افزایش روز افزون استفاده از نیروگاه های بادی در جهان و حساس بودن این نیروگاه ها در مقابل عوامل مختلف بررسی قابلیت اطمینان آنها امری ضروری به نظر می رسد. ما در این مقاله جنبه ها و شاخص های مهم قابلیت اطمینان نیروگاه های بادی را بررسی کرده و در پایان با توجه به ویژگی های مختلف بادی مدل های مناسب تر و کارآمدتر توربین های بادی به خصوص از لحاظ قابلیت اطمینان را پیشنهاد کرده ایم. در مطالعات توربین های بادی در ایران، پایداری گذرا و قابلیت اطمینان ، باوجود مدل سرعت باد و توان توربین در نیروگاه بادی انجام شده است. همچنین با استفاده از ویرایش جدید نرم افزار دیجسایلنت، امکان استفاده از کامپیوترهای ۶۴ بیتی با چند هسته، برای افزایش سرعت محاسبات امکان پذیر شده است. در این پروژه برای بررسی شاخصهای قابلیت اطمینان از نرم افزارDigSilent استفاده شده است. با توجه به اهمیت ساختار فیدرهای توزیع در مطالعات قابلیت اطمینان، در انتها با ارائه یک الگوریتم کامل با در نظر گرفتن بهبود شاخص قابلیت اطمینان به یک الگوی مناسب برای استفاده مطلوب از منابع تولید پراکنده بادی دست یافتیم.

کلیدواژه ها

انرژی های تجدیدپذیر، نیروگاه بادی، قابلیت اطمینان شبکه توزیع برق، شاخص های قابلیت اطمینان سیستم توزیع، کیفیت توان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.