بهبود قابلیت اطمینان در شبکه های توزیع با در نظر گرفتن عدم قطعیت تولید واحدهای خورشیدی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: سومین کنفرانس منطقه ای سیرد
  • کد COI اختصاصی: CIRED03_089
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 202
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ابوالفضل عینی

شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی اراک ایران

سعید شمسی

شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی اراک ایران

حسین ناجی

شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی اراک ایران

چکیده

در شبکه های توزیع برق، موضوع قابلیت اطمینان از مسائل بسیار مهم می باشد. این مقاله با استفاده از الگوریتم شبیه سازی مونتکارلو روشی را برای ارزیابی قابلیت اطمینان در شبکه های توزیع با در نظر گرفتن عدم قطعیت تولید واحدهای خورشیدی و عدم قطعیت بار شبکه ارائه می نماید. برای نشان دادن کارایی روش پیشنهادی، یک شبکه آزمون در نظر گرفته شده است. واحدهای خورشیدی بخشی از بار را در حالتی که به شبکه بالادست متصل است و کل بار شین های متصل را در حالتی ک به شبکه بالادست متصل است، و کل بار شین های متصل را در حالتی که شبکه به صورت جزیره ای در می اید، تامین می کنند. تولید نیروگاه های خورشیدی به صورت تابعی از زمان تابش آفتاب مدل شده است. خروجی واحدهای خورشیدی به علت ماهیت تصادفی نور خورشید، احتمالاتی در نظر گرفته شده است. نتایج این مقاله نشان می دهد که استفاده از واحدهای خورشیدی در بهبود شاخص های قابلیت اطمینان شبکه های توزیع مانند SAIDI ۰SAIFI و EENS موثراست.

کلیدواژه ها

واحدهای خورشیدی، عدم قطعیت بار و تولید جزیره ای شدن، شاخص های قابلیت اطمینان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.