انتخاب محصول لبنی مناسب جهت سرمایه گذاری ایجاد خط تولید با بهره گیری از روش تصمیم گیری چند معیاره بهترین- بدترین

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، مهندسی صنایع، حسابداری و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: IMIEACONF02_042
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 255
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صادق قاسمیان

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع- صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سمنان، سمنان، ایران

علی جهان

دانشیار گروه مهندسی صنایع، دانششگاه آزاد اسلامی، واحد سمنان، سمنان، ایران

چکیده

هدف این مطالعه بررسی انتخاب محصول لبنی مناسب جهت سرمایه گذاری ایجاد خط تولید با بهره گیری از روش تصمیم گیری چند معیاره بهترین-بدترین است. روش تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی بوده و بر حسب روش، تحقیق از نوع توصیفی پیمایشی است روش جمع آوری اطلاعات به دو صورت مطالعات کتابخانه ای و میدانی می باشد. برای مبانی و تعاریف و پیشینه از روش کتابخانه ای و با استفاده از مقالات، پایان نامه، کتاب های موجود در این زمینه و اینترنت بوده و برای گرداوری داده های پژوهش نیز از روش میدانی و با استفاده از مصاحبه و پرسشنامه است و ابزار جمع آوری داده ها در این تحقیق پرسشنامه ای است که از دو بخش: مشخصات جمعیت شناختی (جنسیت، سطح تحصیلات، پست سازمانی) پاسخ دهندگان و سوال هایی برای انتخاب محصول لبنی مناسب جهت سرمایه گذاری و انتخاب بهترین خط تولید در شرکت برای رسید به سوددهی در کارخانه ی شیر پاستوریزه ی بهشیران گناباد می باشد . جامعه آماری این تحقیق شامل شرکت تعاونی شیر پاستوریزه ی بهشیران گناباد می باشد و مهندسین بخش های مختلف و مدیران ارشد پروژه های در حال اجرا ذکرشده که ۱۰ نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند و پرسشنامه را پر کردند.. بنابراین برای محاسبه وزن نهایی گزینه ها به روش بدترین- بهترین و با استفاده از نرم افزار لینگو ، استفاده می شود . در نتیجه گزینه خط تولید پنیر سفید با وزن ۰/۹۰۵ در اولویت نخست ،گزینه خط تولید شیر خشک با وزن ۰/۶۸۲ در اولویت دوم وگزینه خط تولید خامه با وزن ۰/۴۳۵ در اولویت سوم قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

محصول لبنی، سرمایه گذاری، تصمیم گیری چند معیاره

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.