اثرات منفی پایداری آفت کش ها بر تنوع زیستی و کنترل بیولوژیک

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: دومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: ESPME02_171
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1604
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مژگان میرزایی

دانشجوی کارشناسی ارشد محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گ

چکیده

در طول ۵۰ سال گذشته، تشدید کشاورزی سبب شده است که تعداد زیادی از گونه های گیاهی و حیوانی وحشی در سطح منطقه‏ای و ملی منقرض شده است و کارکرد اکوسیستم‏های کشاورزی به طور عمیق تغییر پیدا کرده است. تشدید کشاورزی شامل مولفه‏های زیادی همچون از دست رفتن چشم‏اندازها، افزایش سطح زیر کشت و نهاده‏های خارجی مثل کودها و آفت کش‏ها می‏باشد. آفت کش ها علاوه بر نابودی زیستگاه ها و تغییرات آب و هوایی تاثیر عمده ای بر تنوع زیستی دارند، آفت کش ها می توانند به طور مستقیم عوارض کوتاه مدت سمی بر موجودات در معرض داشته باشد ، و در دراز مدت می تواند سبب تغییر زیستگاه شده و یا به زنجیره غذایی منتقل شود. با توجه به اثرات منفی آفت کش ها در تنوع زیستی لزوم به کارگیری سیاست های جهت دار در کشورهای مختلف برای استفاده کمتر از آفت کش ها به چشم می خورد.

کلیدواژه ها

آفت کشها، کشاورزی، تنوع زیستی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.